Libnet.ro
UNICEF

15:45

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, confirmata cu COVID-19. Prima reactie a oficialului Guvernului

B1 B1,
Violeta Alexandru, ministrul Muncii, confirmata cu COVID-19. Prima reactie a oficialului Guvernului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost confirmata cu COVID-19. Oficialul Guvernului Romaniei a oferit o prima reactie pe pagina sa de Facebook. Ministrul PNL a precizat ca a intrat in izolare si ca. continuă pe B1

Violeta Alexandru, infectata cu virusul mortal. Prima reactie a ministrului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat pe contul personal de Facebook ca a fost depistata pozitiv la testul coronavirus. Voleta Alexandru este al treilea ministru al Guvernului Orban care a fost infectata cu virusul ucigas, dupa ministrii Lucian bode si Virgil Popescu. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, infectata cu coronavirus. Este al treilea ministru al Guvernului .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, are rezultat pozitiv la testul Covid

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat, joi, printr-un mesaj postat pe.

Violeta Alexandru, infectata cu coronavirus

Violeta Alexandru, ministrul muncii, a transmis astazi ca este infectata cu noul coronavirus, prin intermediul paginii personale de Facebook.

Violeta Alexandru: 750 angajatori au facut cereri incomplete pentru 7.800 salariati

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, le recomanda angajatorilor sa completeze .

Violeta Alexandru, al treilea ministru diagnosticat cu COVID-19

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a fost confirmata cu COVID-19. Este al treilea membru al Guvernului care s-a infectat cu coronavirus, dupa Virgil Popescu si Lucian Bode.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are COVID-19. Voi fi chiar mai activa si mai eficienta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta pe contul de Facebook ca a fost diagnosticata cu COVID-19, fiind al treilea ministru al Cabinetului Orban care a contractat noul coronavirus, dupa ministrii Virgil Popescu si Lucian Bode.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de ministru, care a precizat ca isi va continua activitatea chiar si din izolare.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt privind cresterea salariului minim, incepand de anul viitor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca au loc dezbateri cu sindicatele si patronatele in privinta salariului minim pentru anul viitor. Ea aprecizat insa ca nu.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Masurile de sprijin au insumat 7,2 miliarde de lei. Sunt 1.400.000 de persoane pe care le-am sprijinit

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa ca in perioada pandemiei au fost luate masuri pentru angajati si pentru angajatori in valoare de 7,2 miliarde de lei,.

VIOLETA ALEXANDRU: Este necesara cresterea salariului minim cu siguranta

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat ca este necesara cresterea salariului minim, insa preocuparea fiecarui angajator si a sindicatelor trebuie sa fie sa creasca competentele oamenilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )