Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila a anuntat cine va fi seful de campanie la prezidentiale

B1 B1,
Viorica Dancila a anuntat cine va fi seful de campanie la prezidentiale

PSD a hotarat cine se va ocupa si va fi raspunzator de campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care va incepe pe 12 octombrie. Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca secretarul general se va. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj dur pentru Tariceanu

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca in urma iesirii ALDE de la guvernare guvernul isi va face treaba in continuare. Viorica Dancila afirma ca.

Se gandeste sau nu Viorica Dancila sa renunte la alegerile prezidentiale? Raspunsul premierului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca sub nicio forma nu se gandeste sa se retraga din cursa prezidentiala, potrivit news. ro. Sefa Guvernului a facut aceasta declaratie la Pitesti,.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

Viorica Dancila, ironii la adresa ALDE: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un.

VIORICA DANCILA: Am vrut ca ALDE sa ramana la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat astazi, la Mamaia, ca a dorit ca ALDE sa ramana la guvernare, si, mai mult, a dorit semnarea unui acord cu fostii parteneri de coalitie astfel incat sa candideze pe liste comune la viitoarele alegerile parlamentare.

Eugen Teodorovici: As fi onorat sa fiu premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor si presedintele executiv al PSD, a declarat joi ca ar fi onorat sa fie premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte, potrivit Agerpres. Asadar, intrebat.

VIORICA DANCILA: Ne vom continua activitatea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca Guvernul isi va continua activitatea si ca va merge in Parlament, unde va incerca sa obtina sustinerea necesara, nu pentru ca tine de scaun, ci pentru ca are o responsabilitate fata de tara si fata de romani. Vom reveni).

VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza.

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

Viorica Dancila, apel catre femeile din PSD: Am nevoie de sprijinul vostru

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza. Citeste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )