Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, critici dure la adresa Guvernului Orban. Trebuie sa gaseasca solutii!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, critici dure la adresa Guvernului Orban. Trebuie sa gaseasca solutii!

Viorica Dancila revine cu forte proaspete! Dupa ce o perioada s-a mentinut pe linia de plutire si a disparut din atentia tuturor, a revenit cu un atac in toata regula la adresa Guvernului Orban. Ce a spus fostul premier al Romaniei despre actualul guvern de la conducere? Dancila ataca Guvernul Orban Fostul presedinte al Partidului . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, critici la adresa lui Ludovic Orban: Lipsa de maturitate si setea de a face rau PSD vor avea consecinte grave pentru romani

Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa actualului premier, Ludovic Orban, spunand ca prin masurile pe care doreste sa le ia se razbuna pe romani. Lipsa de maturitate a actualului Executiv si setea de a face rau Partidului Social Democrat vor avea, din ce in ce mai des si mai accentuat, consecinte grave pentru oameni.

Basescu, acuzatii dure la adresa premierului Orban: Asta e viol politic

Traian Basescu, fost presedinte si actual eurodeputat, a declarat ca intentia Guvernului Orban de a-si asuma angajarea raspunderii pe Legea bugetului ar insemna un viol politic.

Cristina Pruna (USR), critici dure la adresa reglementatorului din energie: ANRE vrea sa cumpere cladiri si terenuri Seful ANRE vrea sa le faca teste psihiatrice angajatilor

Comisia de industrii din Camera Deputatilor a discutat miercuri, la nivel de raportori, cererea de reexaminare formulata de presedintele Romaniei la Legea care modifica semnificativ OUG 332007 privind functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Deputatul Cristina Pruna USR) a scris pe Facebook ca ANRE doreste noi amendamente la lege, prin care sa poata achizitiona cladiri si terenuri si sa creasca numarul de angajati, chiar daca cererea de reexaminare se refera la alte lucruri.

Viorica Dancila, mesaj de la sediul PSD: Guvernul Orban nu a citit bine OUG 114

Fostul premier Viorica Dancila, a declarat, vineri, la sediul PSD, ca Standard Poors a dat semnale in august ca nu sunt probleme pentru Romania, insa raportul de acum al acestei agentii s-a modificat dupa declaratiile ministrului de Finante si imprumuturile tot mai mari ale Cabinetului Orban.

inca un deputat PSD care a votat investirea Guvernului Orban trece la PNL

Un al treilea deputat social-democrat s-a afiliat grupului PNL. Deputatul PSD Cristina Burciu si-a anuntat, miercuri, afilierea la grupul parlamentar al PNL, dupa ce la sfarsitul lunii octombrie, anuntase ca va vota investirea Guvernului Orban, pe motiv ca Romania trebuie sa intre intr-o zona de stabilitate.

VIORICA DANCILA, DESPRE DOSARUL DRDP: Oricat ar incerca sa se ajunga la Viorica Dancila, nu se va ajunge

Fostul presedinte PSD Viorica Dancila spune ca nu are niciun amestec in dosarul mitei de la DRDP Timisoara care ar fi ajuns la PSD Arad si a precizat ca oricat ar incerca sa se ajunga la ea nu se va ajunge, deoarece este un om foarte corect, potrivit News. ro.

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura a lui Carmen Dan la sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place

Viorica Dancila a declarat, vineri, in urma sedintei CEx a PSD, ca i-ar place sa candideze si Carmen Dan pentru sefia organizatiei femeilor social-democrate, si nu numai aceasta, pentru ca nu doreste sa fie unicul candidat. Dancila este, in momentul de fata, presedintele interimar al organizatiei, transmite Mediafax.

intrebarea la care Viorica Dancila nu a raspuns. Misterul din jurul Catedralei Mantuirii Neamului

Deputatul liberal Constantin Sovaiala a intrebat-o inca din luna aprilie pe Viorica Dancila, fostul .

Proiectele mari de infrastructura, prioritatea Guvernului Orban. Victor Costache, ministrul Sanatatii: Saptamana viitoare se va semna contractul de finantare pentru spitalul regional din Iasi

Prioritatea Guvernului Orban este demararea proiectelor mari de infrastructura, a anuntat Victor Costache, ministrul Sanatatii, precizand ca, la inceputul anului 2020, va prezenta un program pentru sistemul.

Viorica Dancila, in DOLIU! I-a murit un apropiat!

Unul dintre fostii consilieri ai Vioricai Dancila, Florin Ciocanelea, cel care o sfatuia pe probleme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )