Libnet.ro
UNICEF

05:45

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Nu mi-a raspuns domnul presedinte

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Nu mi-a raspuns domnul presedinte

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu a primit inca un raspuns de la seful statului la propunerile privind numirea unor noi ministrii la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pentru. continuă pe Antena3

INTERVIU EXCLUSIV. Viorica Dancila, despre presedintia romana la Consiliul UE: Toate discutiile cu Iohannis si cu liderii europeni puteau duce la sustinere, nu la atac

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, in care a vorbit despre rezultatele presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene. inseamna o munca .

Viorica Dancila, despre viitoarele masuri economice ale Guvernului: Nu putem multumi pe toata lumea, este normal ca unii sa se bucure, altii sa fie mai putin bucurosi

Premierul Viorica Dancila a spus la Antena 3ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali. Am vorbit de masuri, masurile economice,.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis sa vorbeasca despre REMANIERE. Ce i-a raspuns presedintele

Premierul Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis, miercuri dimineata, pentru a discuta despre remaniere. Presedintele i-a transmis sefei Executivului ca analizeaza propunerile pentru ministerele de Intern.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Ce l-a intrebat pe seful statului

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Premierul il preseaza pe liderul statului pentru a lua o decizie cat mai repede. Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni pentru a-l presa sa ia o decizie Viorica Dancila l-a sunat pe Iohannis la Cotroceni ca sa discute despre propunerile pentru ministerele .

Dancila, despre acuzatiile ca ar remania ministri la cererea presedintelui

Premierul Viorica Dancila a respins, luni, acuzatiile potrivit carora ar remania ministri de la Inte.

Viorica Dancila crede ca Iohannis va accepta propunerile PSD-ALDE: Sa nu pornim de la reaua credinta (VIDEO)

Viorica Dancila se arata optimista cu privire la numirile propuse de PSD si ALDE la MAI, MAE si pentru o functia de vicepremier. Premierul crede ca presedintele Klaus Iohannis va accepta propunerile,.

Viorica Dancila pleaca in TURNEU prin tara, pe modelul Dragnea. Sefa PSD, discutii cu liderii de filiale

Premierul Viorica Dancila a plecat in turneu prin tara. Dupa ce i-a evaluat pe ministri si apropus remanierea lui Teodor Melescanu si Carmen Dan, sefa PSD a plecat sa vorbeasca cu liderii de.

Viorica Dancila i-a telefonat presedintelui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat ca l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a obtine un raspuns pe schimbarile facute de premier pentru portofoliile de la Interne si Externe. Un alt raspuns este asteptat .

Rares Bogdan, dupa ce Dancila a sustinut ca nu functionarii, ci ministrii au realizat Presedintia Consiliului UE: E o jignire grava adusa oamenilor care si-au facut treaba in mod exemplar (VIDEO)

Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene, ci Guvernul Romaniei, a declarat Viorica Dancila, in Parlamentul European. Rares Bogdan considera ca.

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )