Libnet.ro
UNICEF

08:46

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Viorica Dancila: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit

Premierul Viorica Dancila condamna, intr+un mesaj pe Facebook, atacul terorist din Afganistan, in care un diplomat roman a fost ucis, iar un altul a fost ranite. in mesajul sau, sefa Guvernului.

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Viorica Dancila, mesaj pentru diaspora: Trebuie sa vedem ce credeti, ca sa va puteti intoarce acasa

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta propunerile de ministri interimari! Ce i-a promis presedintele

UPDATE Premierul Viorica Dancila a oferit detalii despre discutia pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis. Am vorbit cu domnul presedinte si mi-a spus ca legat de cele trei propuneri pe.

Declaratia care ar putea schimba tot. Singura cerere cu care ar putea veni Viorica Dancila la CCR impotriva lui Klaus Iohannis

PSD e gata sa duca razboiul cu Klaus Iohannis la tribunal pe tema acuzatiilor de coruptie formulate de seful statului la adresa Guvernului,sustin surse social-democrate citate de Antena 3. Decizia ar fi.

Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru

Premierul Viorica Dancila condamna ferm, intr-un mesaj postat pe Facebook, atentatul terorist din Afganistan in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit, ea notand ca acest act de o cumplita cruzime nu ne clatina determinarea si nu ne abate de la angajamentul nostru, alaturi de partenerii internationali, in lupta impotriva terorismului.

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila, prima reactie dupa convorbirea cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila a precizat ca a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis despre portofoliile vacante in urma retragerii ALDE de la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )