Libnet.ro
UNICEF

22:00

KLAUS IOHANNIS: Se lucreaza rapid pentru a extinde capacitatea spitalelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Se lucreaza rapid pentru a extinde capacitatea spitalelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca se lucreaza in ceea ce priveste extinderea capacitatii spitalelor, anuntand ca aproximativ 300 de ventilatoare si o prima transa de teste rapide vor fi livrate in urmatoarele zile. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Noul Guvern va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la o intrevedere, in format de videoconferinta, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de statul membru care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, acesta fiind in prezent Germania.

VIDEO Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa parlamentare: Se cristalizeaza rapid o coalitie de centru dreapta care va putea propune un guvern PSD poate in fine sa ramana in afara deciziei politice

Partidele de centru dreapta au obtinut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare si se cristalizeaza rapid o coalitie din acest spectru politic care va putea propune un guvern, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, in prima declaratie dupa parlamentarele de duminica, in care PSD este pe primul loc, cu aproape 30%, urmat de PNL 25,53%) si USR-PLUS 15,53%).

Klaus Iohannis: Rezultatele arata ca nu exista un castigator clar al alegerilor. Se cristalizeaza rapid deja o coalitie de centru-dreapta care va putea sa propuna un guvern de coalitie. PSD poate sa ramana in afara deciziei politice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca peste doar cateva zile va convoca o serie de consultari cu partidele parlamentare, cu scopul de a gasi cea mai buna solutie pentru tara.

Presedintele Klaus Iohannis si liderul UDMR Kelemen Hunor, discutii in ziua in care a demisionat premierul Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele UDMR Kelemen Hunor au purtat discutii luni, in contextul in care seful statului a declarat ca se va forma rapid o coalitie a fortelor de centru-dreapta.

Ciolacu il ameninta pe Klaus Iohannis cu boicotarea consultarilor de la Cotroceni: Sper sa nu faca greseala asta!

Marcel Ciolacu i-a criticat, marti seara, atat pe Klaus Iohannis, cat si pe reprezentantii partidelor de dreapta, pentru ca se pregatesc de negocieri pentru un nou Guvern, afirmand ca nu tin cont de rezultatul votului de duminca.

Formarea viitoarei coalitii de guvernare, in centrul discutiilor purtate de Klaus Iohannis cu liberalii, la Vila Lac. Printre cei prezenti s-au numarat Ludovic Orban, Florin Citu si Iulian Dumitrescu

Presedintele Klaus Iohannis si mai multi lideri politici ai Partidului National Liberal au avut o intalnire informala, marti, la Vila Lac, pentru a discuta despre rezultatul alegerilor parlamentare si despre.

Klaus Iohannis: Prima transa de teste rapide pentru depistarea COVID-19 intra in Romania in urmatoarele zile

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intalnire de lucru cu premierul interimar, Nicolae Ciuca, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si cu seful DSU, Raed Arafat.

FIREA: Klaus Iohannis nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca sfideaza votul romanilor, pentru ca nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila de dreapta.

Cum a decurs discutia de la Cotroceni dintre Ludovic Orban si Klaus Iohannis: Liderul PNL i-a spus sefului statului ca va demisiona si de la conducerea partidului, dar presedintele a insistat sa nu plece, pentru a evita acum o lupta interna pentru putere

Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca isi depune mandatul de prim-ministru. Cu cateva ore inainte de anunt, liderul liberalilor a purtat o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, ocazie cu care l-a informat.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )