Libnet.ro
UNICEF

06:30

Virusul Zika se extinde in tot mai multe tari

Antena3 Antena3,
Virusul Zika se extinde in tot mai multe tari

Belize a confirmat primul caz de transmitere a virusului Zika pe teritoriul sau si a luat masuri pentru a preveni o epidemie, a anuntat Ministerul Sanatatii din aceasta mica tara din America Centrala, citat. continuă pe Antena3

Un pacient cu virusul Zika va putea fi diagnosticat in aproximativ trei ore cu ajutorul unui aparat ieftin

Un sistem de diagnosticare rapid si ieftin a virusului Zika a fost creat de o echipa internationala de cercetatori condusa de Harvard University. Astfel ca pacientul cu virusul Zika va putea fi diagnosticat.

Australia va distribui sportivilor sai prezervative novatoare pentru a preveni infectarea cu virusul Zika

Australia va distribui sportivilor sai participanti la Jocurile Olimpice de la Rio 5-21 august) prezervative prezentate ca deosebit de novatoare, fiind impregnate cu un gel antiviral. Astfel s-ar diminua riscurile contaminarii cu virusul Zika, relateaza luni AFP, preluata de Agerpres.

Jeroen Paesen, Vodafone: In ultima jumatate de an tot mai multi oameni revin sa isi plateasca facturile digital

Tot mai multi clienti ai Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu 9,1 milioane de utilizatori, se intorc lunar sa isi plateasca factura online, in timp ce numarul de vizitatori unici lunari ai My Vodafone, aplicatie de.

Deputatii Stelian, Paun, Ghita, Ponta si Fenechiu au cele mai multe absente din plen in luna martie

Martin Eduard Stelian, Nicolae Paun, Sebastian Ghita, Victor Ponta si Daniel Fenechiu sunt deputatii cu cele mai multe absente din plen in luna martie, informeaza Agerpres, care citeaza situatia.

Pumni si picioare in trafic: Mai multe persoane, printre care si o femeie, s-au luat la bataie pe strada (VIDEO)

Scene incredibile in traficul din Texas. Mai multe persoane, printre care si o femeie, au impartit pumni si picioare dupa ce s-au certat o perioada mai lunga de timp. La finalul acestei lupte, unul.

Dosarul Hexi Pharma, ancheta in paralel: Mai multe probe vor fi duse spre verificare la Institutul Cantacuzino (VIDEO)

Politistii vor duce mai multe probe prelevate din spitale la Institutul Cantacuzino pentru a fi verificate, arata B1 TV. Este vorba despre aceleasi probe care au fost recoltate acum doua saptamani si care.

Viitura a facut prapad in satele din Valea Crisului Alb: mai multe gospodarii si drumuri au fost inundate

Pompierii au intervenit in ajutorul localnicilor in satele Ociu si Cazanesti, din comuna hunedoreana Vata de Jos, dupa ce viitura a inundat mai multe gospodarii si drumul de acces.

Cod galben de intensificari de vant si inundatii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie arata ca vremea va fi capricioasa in urmatoarele zile, fiind asteptate ploi in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un Cod galben de scurta durata, valabil luni intre orele 12. La randul lor, hidrologii au emis Cod galben de inundatii.

In iunie incepe montarea parapetelor de beton pe DN1, primul tronson fiind Baneasa-Otopeni, unde au avut loc mai multe accidente

CNADNR SA va incepe la mijlocul lunii iunie, anul current, lucrarile de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1, informeaza Compania, in contextul in care in apropierea Bucurestiului au avut loc mai multe accidente soldate cu victime, unele voci solicitand montarea de astfel de parapete.

Alerta de gradul zero: Mai multe insule cunoscute din Oceanul Pacific au ajuns sub apa. Fenomenul are un ritm alarmant din cauza unor schimbari devastatoare

Schimbarile climatice afecteaza din ce in ce mai mult intreaga lumea. Una din cele mai grave situatii se afla in Oceanul Pacific, acolo unde mai multe insule au disparut sub ape, iar altele sunt am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )