Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru presedintia Ucrainei si ofera sustinerea sa lui Petro Porosenko

Adevărul Adevărul,
Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru presedintia Ucrainei si ofera sustinerea sa lui Petro Porosenko

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre cei mai proeminenti lideri ai miscarii prooccidentale din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la cndidatura sa in cursa prezidentiala, programata pentru 25 mai. in schimb, Kiliciko a declarat ca il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina si il va sustine pe miliardarul Porosenko

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida pentru primaria capitalei ucrainene.

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul pugilist Vitali Kliciko si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru prezidentialele din 25 mai din Ucraina. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un.

Kliciko se retrage din cursa prezidentiala si-l sustine pe basarabeanului Porosenko la sefia Ucrainei

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko, relateaza AFP.

Kliciko si Porosenko promisiune, la Londra, pentru viitorul Ucrainei.

Vitali Kliciko si Petro Porosenko, doi potentiali candidati la alegerile prezidentiale din Ucraina, s-au angajat miercuri, la Londra, sa coopereze pentru viitorul tarii lor, la sfarsitul unei reuniuni cu premierul britanic David Cameron, relateaza AFP, citata de Mediafax. Fostul boxer Vitali Kliciko s-a declarat la sfarsitul lui februarie candidat la alegerile prezidentiate din 25 mai, insa omul politic si miliardarul Petro Porosenko abia urmeaza sa-si anunte oficial intentiile. Porosenko a .

Iulia Timosenko va candida la presedintia Ucrainei

Fostul premier ucrainean, Iulia Timosenko, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ca planuieste sa candideze din la presedintia Ucrainei, informeaza agentia de presa Reuters.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, candidatura pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central. Fostul membru PNL a precizat ca a predat aproximativ 125. 000 de semnaturi, alte cateva mii nefiind.

Vitali Kliciko nu mai candideaza la presdintia Ucrainei.

Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida pentru primaria capitalei ucrainene, potrivit Mediafax. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida .

Mircea Diaconu si-a depus la BEC candidatura pentru PE.

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in alegerile europarlamentare in calitate de candidat independent, informeaza Mediafax. Diaconu a venit la BEC cu o masina Aro, aducand dosarele cu listele de sustinatori. El a mentionat ca a strans peste 125 de mii de semnaturi de sustinere a candidaturii sale si ca, in plus, au fost aproximativ 50-60 de mii care nu au fost conforme, nefiind completate pe .

Mircea Diaconu si-a depus la BEC candidatura pentru PE

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in alegerile europarlamentare in calitate de candidat independent, potrivit Mediafax. Candidaturile pentru PE au putut fi depuse la BEC pana miercuri la miezul noptii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )