Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina si il va sustine pe miliardarul Porosenko

Hotnews Hotnews,
 Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina si il va sustine pe miliardarul Porosenko

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida pentru primaria capitalei ucrainene. continuă pe Hotnews

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul pugilist Vitali Kliciko si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru prezidentialele din 25 mai din Ucraina. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un.

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru presedintia Ucrainei si ofera sustinerea sa lui Petro Porosenko

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre cei mai proeminenti lideri ai miscarii prooccidentale din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la cndidatura sa in cursa prezidentiala, programata pentru 25 mai. in schimb, Kiliciko a declarat ca il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko, relateaza AFP.

Iulia Timosenko si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a anuntat, joi, ca va candida la alegerile prezidentiale prevazute pentru 25 mai in Ucraina, relateaza AFP. Prevad sa candidez pentru postul de.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, candidatura pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central. Fostul membru PNL a precizat ca a predat aproximativ 125. 000 de semnaturi, alte cateva mii nefiind.

Kliciko se retrage din cursa prezidentiala si-l sustine pe basarabeanului Porosenko la sefia Ucrainei

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko, relateaza AFP.

Washingtonul nu sustine niciun candidat la alegerile prezidentiale din Egipt.

Statele Unite au asigurat, joi, ca nu sustin niciun candidat la viitoarele alegeri prezidentiale din Egipt, un scrutin la care fostul sef al armatei Abdel Fattah al-Sisi este considerat favorit, relateaza AFP, citata de Mediafax. Stim ca maresalul al-Sissi a demisionat din functia de ministru al Apararii si ca s-a declarat candidat la presedintie. Statele Unite nu sustin nicio parte si niciun candidat la alegerile din Egipt, a afirmat purtatorul de cuvant adjunct al Departamentului de Stat .

Iulia Timosenko va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina, programate pentru luna mai

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko si-a anuntat, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din mai, scrie BBC News. Prevad sa candidez pentru postul de presedinte, a declarat Timosenko. Aceasta a mai.

Vitali Klitschko nu mai candideaza la prezidentialele din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat astazi ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko, conform publicatiei Telegraph.

Vitali Klitschko NU MAI CANDIDEAZA la prezidentialele din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe.

Maresalul al-Sisi demisioneaza din functiile detinute si isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale din Egipt

Maresalul Abdel Fattah al-Siso a anuntat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca va candida la alegerile prezidentiale din aceasta primavara si a promis electoratului ca va elibera Egiptul de terorism, potrivit BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )