Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vitali Klitschko NU MAI CANDIDEAZA la prezidentialele din Ucraina

Antena3 Antena3,
Vitali Klitschko NU MAI CANDIDEAZA la prezidentialele din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe. continuă pe Antena3

Vitali Klitschko nu mai candideaza la prezidentialele din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat astazi ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko, conform publicatiei Telegraph.

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul pugilist Vitali Kliciko si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru prezidentialele din 25 mai din Ucraina. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un.

Ianukovici indeamna la organizarea unui referendum privind statutul fiecarei regiuni din Ucraina.

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat vineri la organizarea cate unui referendum in fiecare regiune din Ucraina in vederea determinarii statutului acestora, potrivit agentiei ruse Itar-Tass, relateaza AFP, citata de Mediafax. In calitate de presedinte . ) indemn fiecare cetatean ucrainean rezonabil: nu lasati impostorii sa se foloseasca de voi! Cereti organizarea unui referendum asupra statutului fiecarei regiuni din Ucraina, a declarat el in .

Ianukovici indeamna la organizarea unui referendum in fiecare regiune din Ucraina

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat vineri la organizarea cate unui referendum in fiecare regiune din Ucraina in vederea determinarii statutului acestora, potrivit.

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina si il va sustine pe miliardarul Porosenko

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida pentru primaria capitalei ucrainene.

Vitali Kliciko nu mai candideaza la presdintia Ucrainei.

Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida pentru primaria capitalei ucrainene, potrivit Mediafax. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida .

Iulia Timosenko va candida la prezidentialele din Ucraina

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a anuntat, joi, ca va candida la alegerile prezidentiale prevazute pentru 25 mai in Ucraina. Dar, potrivit unor sondaje efectuate in randul ucraineilor, fosta eroina a revolutiei portocalii s-ar afla doar pe locul trei in preferintele concetatenilor sai.

Iulia Timosenko si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a anuntat, joi, ca va candida la alegerile prezidentiale prevazute pentru 25 mai in Ucraina, relateaza AFP. Prevad sa candidez pentru postul de.

Fiecare regiune din Ucraina ar trebui sa organizeze referendum

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat astazi la organizarea a cate un referendum in fiecare regiune din Ucraina, in vederea determinarii statutului acestora, potrivit agentiei ruse Itar-Tass.

Convorbire telefonica intre Obama si Putin, pe tema crizei din Ucraina si despre Transnistria

Discutie telefonica intre cei mai puternici oameni ai lumii. Barack Obama si Vladimir Putin au vorbit despre criza din Ucraina si Transnistria. Presedintele rus i-a cerut omologului sau american sa ia in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )