Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fiecare regiune din Ucraina ar trebui sa organizeze referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiecare regiune din Ucraina ar trebui sa organizeze referendum

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat astazi la organizarea a cate un referendum in fiecare regiune din Ucraina, in vederea determinarii statutului acestora, potrivit agentiei ruse Itar-Tass. continuă pe Ziarul Bursa

Ianukovici indeamna la organizarea unui referendum in fiecare regiune din Ucraina

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat vineri la organizarea cate unui referendum in fiecare regiune din Ucraina in vederea determinarii statutului acestora, potrivit.

Nu lasati impostorii sa se foloseasca de voi. Viktor Ianukovici indeamna la organizarea unui referendum in fiecare regiune din Ucraina

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat vineri la organizarea cate unui referendum in fiecare regiune din Ucraina in vederea determinarii statutului acestora, in locul alegerilor prezidentiale de la 25 mai,.

Ianukovici indeamna la organizarea unui referendum in fiecare regiune din Ucraina

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat vineri la organizarea cate unui referendum in fiecare regiune din Ucraina in vederea determinarii statutului acestora, in locul alegerilor prezidentiale de la 25 mai, potrivit agentiei ruse Itar-Tass, relateaza AFP.

Ianukovici indeamna la organizarea unui referendum privind statutul fiecarei regiuni din Ucraina.

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat vineri la organizarea cate unui referendum in fiecare regiune din Ucraina in vederea determinarii statutului acestora, potrivit agentiei ruse Itar-Tass, relateaza AFP, citata de Mediafax. In calitate de presedinte . ) indemn fiecare cetatean ucrainean rezonabil: nu lasati impostorii sa se foloseasca de voi! Cereti organizarea unui referendum asupra statutului fiecarei regiuni din Ucraina, a declarat el in .

Putin i-a cerut lui Obama o solutie politica la criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat, vineri seara, cu omologul sau america Barack Obama, despre criza din Ucraina, conform Realitatea. net. Citeste si:Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse Vladimir Putin i-a cerut lui Obama sa-i ofere o solutie politica la situatia din Ucraina. Citeste si: Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Putin si Obama au discutat despre criza din Ucraina si despre Transnistria

Presedintele rus, Vladimir Putin, a discutat la telefon, vineri, cu omologul sau american, Barack Obama, despre criza din Ucraina si despre alte probleme regionale. Cei doi lideri au discutat inclusiv despre.

Putin l-a invitat pe Obama la discutii pe tema crizei din Ucraina (Casa Alba) / Secretarul General al ONU: Putin m-a asigurat ca nu va invada estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin l-a telefonat pe omologul sau Barack Obama pentru a discuta despre propunerea SUA de a pune capat crizei din Ucraina, a anuntat Casa Alba, informeaza AFP. Acesta este primul pas facut de Moscova catre incercarea de rezolvare a situatiei din Crimeea.

Graul s-a scumpit cu 20%, pe fondul tensiunilor din Ucraina

Piata graului a fost cuprinsa de incertitudine in urma crizei din Ucraina, pretul buselului de grau aproximativ 27 kilograme) urcand cu aproape 20% de la sfarsitul lunii februarie si ajungand la peste 7 dola.

Wizz Air muta o aeronava din Ucraina in Romania si introduce rute noi

Operatorul aerian low-cost ungar Wizz Air muta o aeronava din Ucraina in Romania din cauza situatiei existente in prezent si lanseaza patru rute noi, din Bucuresti si Cluj-Napoca, a declarat John Stephenson, vicepresedintele executiv al companiei.

Situatia Institutului Cantacuzino si criza din Ucraina, in sedinta CSAT.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit, joi, in sedinta. Pe ordinea de zi se afla aflandu-se evaluarea situatiei internationale prin prisma evenimentelor din Ucraina, dar si disfunctii in activitatea Institutului Cantacuzino cu implicatii in planul securitatii nationale, informeaza Mediafax. Citeste si: Reactii adverse: Ce arata testele vaccinului de la Cantacuzino La sedinta CSAT participa presedintele Traian Basescu, care conduce sedinta, premierul Victor Ponta, ministrii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )