Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vivaldi (din nou) cu Cecilia Bartoli

Adevărul Adevărul,
Vivaldi (din nou) cu Cecilia Bartoli

Mezzosoprana Cecilia Bartoli este una dintre cele mai spectaculoase si iubite cantarete de opera ale timpurilor noastre, cu un succes care se reflecta si in cantitatea impresionanta de discuri pe care publicul de pe intregul mapamond i le-a cumparat. continuă pe Adevărul

Codul de procedura penala, modificat din nou: Ce problema are PNL-ul cu efortul lui Dragnea

In conformitate cu o serie de probleme sesizate de Curtea Constitutionala a Romaniei, Codul de Procedura penala a suferit o serie de modificari pe parcursul zilei de luni. Comisia speciala a lui Florin Iordache de la PSD a adoptat marti, 4 decembrie 2018, o serie stufoasa de modificari aduse Codului de procedura penala. Spre deosebire [] .

Prognoza meteo pentru doua saptamni: Temperaturile vor creste zilele acestea, urmnd ca vremea sa se raceasca din nou dupa 9 decembrie

Vremea se va incalzi usor in toata tara in zilele urmatoare, apoi se va raci din nou, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie pentru perioada 3 - 16 decembrie, publicata luni.

CONSILIUL CONCURENTEI LOVESTE DIN NOU Piata asigurarilor, amendata cu 53 milioane euro

Noua societati de asigurare si UNSAR, sanctionate pentru practici neconcurentionale Noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Roma-nia UNSAR) au fost amendate de Consiliul Concurentei cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei circa 53 milioane euro), pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei, prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA), au transmis reprezentantii institutiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )