Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vizele pentru SUA. Ce poate face Comisia Europeana.

România Liberă România Liberă,
Vizele pentru SUA. Ce poate face Comisia Europeana.

O stire difuzata miercuri de website-ul Euractiv. com, arata ca Bruxelles-ul ar fi dat Statelor Unite un ragaz de sase luni pentru a ridica vizele calatorilor proveniti din Romania, Polonia, Bulgaria, Croatia si Cipru, in caz contrar Comisia ar putea lua masuri de reciprocitate. In realitate, aceste masuri sunt foarte limitate. Comisia Europeana a cerut Statelor Unite sa ridice regimul vizelor pentru cetatenii din cinci tari membre ale Uniunii Europene, printre care si Romania. Bucurestiul . continuă pe România Liberă

Liber spre visul american? UE obliga SUA sa ridice vizele pentru romani in 6 luni

Comisia Europeana a cerut SUA sa ridice vizele pentru Polonia, Romania, Bulgaria, Cipru si Croatia, tari ai caror cetateni inca au nevoie de viza pentru a calatori in aceasta tara, sustine EurActiv, care citeaza surse diplomatice, potrivit Mediafax .

Liber spre visul american? UE obliga SUA sa ridice vizele pentru romani in 6 luni

Comisia Europeana a cerut SUA sa ridice vizele pentru Polonia, Romania, Bulgaria, Cipru si Croatia, tari ai caror cetateni inca au nevoie de viza pentru a calatori in aceasta tara, sustine EurActiv, care citeaza surse diplomatice, potrivit Mediafax .

EurActiv: Comisia Europeana solicita SUA sa ridice regimul vizelor pentru romani. Ce trebuie sa faca Romania pana duminica

Comisia Europeana a cerut Statelor Unite sa ridice regimul vizelor pentru cetatenii din 5 tari membre ale Uniunii Europene, printre care si Romania, insa Bucurestiul trebuie sa notifice CE, pana pe 9 februarie, privind situatia curenta a accesului cetatenilor romani pe teritoriul american, relateaza miercuri EurActiv. com.

De unde pleaca viitoarea scrisoare de intentie? Comisia Europeana: CFR va face disponibilizari si va reduce numarul de zile lucratoare

Companiile de cai ferate romanesti vor face disponibilizari de personal, pensionari si reduceri ale numarului de zile lucratoare, CFR Marfa urmand sa se privatieze pana in mai 2015, precizeaza Comisia Europeana, in raportul intocmit in urma precedentei vizite de evaluare a acordului de finantare pentru Romania. Documentul, datat 13 ianuarie 2014, este punctul de pornire a actualei vizite de evaluare, care se incheie marti.

Ministerul de Externe a sesizat Comisia Europeana in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani. Conform unui comunicat MAE citat de Mediafax, in continuarea demersurilor efectuate la nivel bilateral, Ministerul Afacerilor Externe a facut in cursul zilei un demers de sesizare a Comisiei Europene cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara.

Comisia Europeana a alocat 100 milioane euro Romaniei pentru a combate somajul in randul tinerilor

Comisia Europeana a alocat Romaniei circa 100 milioane euro in cadrul Youth Employment Initiative pentru a combate somajul in randul tinerilor, se arata intr-un comunicat al CE. Youth Employment Initiative este.

Comisia Europeana: Problemele legale ale codurilor ridica dificultati suplimentare. Sugeram Romaniei sa se asigure ca sunt mentinute toate garantiile pentru continuarea anchetelor impartiale

Comisia Europeana sugereaza Romaniei sa se asigure ca sunt mentinute toate garantiile pentru continuarea anchetelor privind coruptia inclusiv in cazul unor demnitari de nivel inalt aflati in functie, potrivit Raportului anticorutie prezentat luni. Documentul mentioneaza si dificultatile suplimentare pe care le ridica problemele legale identificate de practicieni in noile conduri ale justitiei.

Comisia Europeana: Coruptia ramane o problema sistemica in Romania

Coruptia, atat la scara mica, cat si la nivel politic, ramane o problema sistemica in Romania, potrivit unui raport publicat ieri de Comisia Europeana.

Comisia Europeana: Sistemul romanesc de achizitii publice, afectat de nereguli, conflicte de interese si riscuri mari de coruptie

Sistemul romanesc de achizitii publice este afectat de numeroase nereguli, conflicte de interese si riscuri de coruptie, avertizeaza Comisia Europeana, in Raportul sau anticoruptie, prezentat luni.

Comisia Europeana: Romania, atentie la conflictul de interese si la cum este cheltuit banul ...

In Romania mica si marea coruptie la nivel politic) raman principalele probleme. Chiar daca s-au facut progrese, existand cazuri de mare coruptie pe rolul instantelor, clasa politica nu a promovat standarde consistente privind integritatea, se arata in primul raport al Executivului comunitar privind coruptia in UE, document facut public luni. Comisia Europeana recomanda Romaniei sa asigure independenta investigatiilor privind cazurile de coruptie la inalt nivel si ca acestea nu sunt .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )