Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vizita lui Viktor Orban in Romania, vazuta ca turneu de campanie electorala

Hotnews Hotnews,
 Vizita lui Viktor Orban in Romania, vazuta ca turneu de campanie electorala

Vizita de cateva zile desfasurata de premierul ungar Viktor Orban in Romania a reprezentat un turneu de campanie electorala inaintea alegerilor din 2018, avand in vedere mesajele transmise audientelor din Cluj, Floresti si Oradea, comenteaza Hungarianspectrum. org. Potrivit sursei citate, dupa mai multe vizite foarte scurte, de la Hanoi in Singapore si din Macedonia in Estonia, Orban a petrecut aproape cinci zile in Romania si e greu de crezut ca adevaratul scop al calatoriei a fost sa discute despre protestantism, cum a lasat de inteles comunicarea oficiala. continuă pe Hotnews

Deputat PSD, dupa vizita lui Viktor Orban la Cluj: Romania este si va ramane o singura tara, cu o lege care va fi aceeasi pentru toate judetele tarii, inclusiv pentru Harghita si Covasna. Nu vom face niciodata o regiune numai pentru maghiari

Deputatul PSD de Botosani Razvan Rotaru a transmis un comunicat de presa, ca urmare a discursului pe care premierul Ungariei Viktor Orban l-a sustinut la Cluj-Napoca, unde a participat la o ceremonie religioasa, in care sustine ca Romania este si va ramane o singura tara, cu un singur Guvern, un singur Parlament si o lege care va fi aceeasi pentru toate judetele tarii, inclusiv pentru Harghita si Covasna. Nu construim alte tari si nu constituim tinuturi, spune Rotaru.

Viktor Orban: Daca va trebui vom ajuta cu placere Romania sa-si protejeze granitele de est de migranti

Ungaria ar prefera sa ajute Romania sa-si protejeze granita estica in fata migratiei in loc sa construiasca un gard la granita ungaro-romana, a afirmat premierul ungar Viktor Orban, potrivit agentiei MTI, preluata de Agerpres.

Viktor Orban afirma ca se poate gasi o forma de cooperare in cadrul Grupului de la Visegrad plus Romania si anunta ca si-a creat o relatie personala promitatoare cu Liviu Dragnea

Premierul ungar Viktor Orban este de parere ca se poate gasi o forma de cooperare in cadrul aranjamentelor din V4 Grupul de la Visegrad - Ungaria, Polonia, Republica Ceha si Slovacia) plus Romania, care sa duca in final la cresterea nivelului de trai, a nivelului de securitate si la imbunatatirea perspectivelor si pentru romanii din Romania, transmite agentia MTI, preluata de Agerpres.

Viktor Orban a revenit la sentimente mai bune fata de Romania: Ungaria vrea sa ajute statul roman sa-si protejeze granita de est

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat, miercuri, ca Budapesta ar prefera sa ajute Romania sa-si protejeze granita de est pentru oprirea fluxului de imigranti, in loc sa construiasca un gard la granita romano-maghiara.

CNMR respinge declaratiile premierului Viktor Orban, care a vorbit in Romania despre Ungaria Mare

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei critica declaratiile premierului Ungariei, Viktor Orban, facute pe timpul vizitei sale in Transilvania.

Viktor Orban propune sigilarea granitei estice a Romaniei, avertizand ca ar putea fi coplesita de migranti

Premierul ungar Viktor Orban ii indeamna pe romani sa se alature povestii de succes central-europene si vrea sigilarea granitei estice a Romaniei, pentru ca altfel tara noastra va fi coplesita de migranti. El vrea totodata stabilirea unui cadru relational intre partidele aflate la guvernare la Budapesta si la Bucuresti.

Radu Tudor: Viktor Orban isi continua demersurile provocatoare anti-romanesti. Am crezut ca nu citesc bine! Iata afirmatia premierului ungar

Premierul Ungariei, Viktor Orban, isi continua demersurile provocatoare anti-romanesti, sub privirile indulgente ale diplomatiei romanesti, scrie jurnalistul Radu Tudor pe blogul sau. Dupa o suma de afirmatii.

Vodafone Romania lanseaza o campanie de repozitionare de brand

Vodafone Romania lanseaza o campanie pentru a comunica noua pozitionare de brand ca parte a repozitionarii Grupului Vodafone, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )