Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu raspunde acuzatiilor privind scandalul in care a fost implicat alaturi de jurnalistul Vlad Mixich: Nu exista niciun contract de consultanta intre Ministerul Sanatatii si Vlad Mixich

România Liberă România Liberă,
Vlad Voiculescu raspunde acuzatiilor privind scandalul in care a fost implicat alaturi de jurnalistul Vlad Mixich: Nu exista niciun contract de consultanta intre Ministerul Sanatatii si Vlad Mixich

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si Vlad Mixich, aflat la conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului raspund acuzatiilor lansate de un tabloid din Romania. continuă pe România Liberă

Vlad Voiculescu: Legea vaccinarii va fi disponibila in urmatoarele saptamani

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat duminica, intr-o emisiune a postului Digi24, ca legea vaccinarii va fi disponibila in urmatoarele saptamani, mentionand ca decizia privind viitorul act normativ va fi asumata de catre Guvern.

Vlad Voiculescu: Contractul managerilor de spitale va fi schimbat semnificativ

Contractul managerilor de spitale va fi schimbat in mod semnificativ, astfel incat indicatorii de performanta sa reflecte gradul de satisfactie si siguranta pacientului, a declarat duminica ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, intr-un interviu pentru Digi24.

Vlad Voiculescu: Daca as avea un copil, l-as vaccina cu siguranta

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca legea vaccinarii este in pregatire. Documentul va fi disponibil in perioada urmatoare si va fi asumat de Guvern, a explicat oficialul la digi24. El a precizat ca daca ar avea un copil, l-ar vaccina cu siguranta.

Cum arata biroul ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, intr-un reportaj al unei televiziuni germane

Intr-un interviu pentru postul de televiziune german ARD, ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, apare chiar in biroul sau de la minister, unde zeci de documente sunt intinse inclusiv pe podea. El a discutat cu reporterul televiziunii in limba germana.

UPDATE // Document exploziv cu actiunea de ultim moment din curtea Ministerului Sanatatii / Pozitia lui Vlad Voiculescu si a lui Vlad Mixich (FOTO)

UPDATE: in urma dezvaluirilor facute de jurnalistii de la Cancan, Vlad Mixich a tinut sa faca anumite precizari in urma acuzatiilor care i se aduc. Campania de calomnii la adresa mea, si pr.

Document exploziv cu actiunea de ultim moment din curtea Ministerului Sanatatii. Ce afacere pregateste Vlad Voiculescu (FOTO)

Ultimul document din curtea Ministerului Sanatatii, care a ajuns in atentia publica, pare sa aduca la suprafata lucruri nemaiintalnite pana acum. Documentul in cauza este o co.

Cum arata biroul ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in reportajul unei televiziuni germane: De ce risca sa se prabuseasca sistemul de sanatate din Romania (FOTO, VIDEO)

Postul de televiziune german ARD a difuzat recent un reportaj in care prezinta situatia sistemului de sanatate din Romania. Pornind de la intrebarea daca acesta risca sa se prabuseasca,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )