Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vladimir Putin si Angela Merkel apara proiectul gazoductului Nord Stream 2 n fata amenintarilor SUA

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin si Angela Merkel apara proiectul gazoductului Nord Stream 2 n fata amenintarilor SUA

Vladimir Putin si Angela Merkel au aparat vineri proiectul gazoductului submarin Nord Stream 2, amenintat de sanctiuni americane, un motiv suplimentar de apropiere intre cele doua tari, pe langa dorinta mentinerii in vigoare a acordului nuclear iranian, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Angela Merkel ARUNCA iN AER relatiile cu SUA si cu tarile din UE si NATO! Ce a discutat cu Vladimir Putin e ULUITOR

Germania are un interes strategic in a avea relatii bune cu Rusia, conform cancelarului german Angela Merkel, care a declarat dupa discutiile de vineri cu presedintele rus Vladimir Putin ca aceste interese nu.

Angela Merkel: Germania are un interes strategic n a avea relatii bune cu Rusia

Germania are un interes strategic in a avea relatii bune cu Rusia, a declarat, vineri, cancelarul german Angela Merkel, dupa o intrevedere pe care a avut-o cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, relateaza site-ul agentiei Tass, citeaza Mediafax.

Cum arata casa cancelarului german Angela Merkel

Casa de resedinta a cancelarului german Angela Merkel este departe de vilele opulente detinute de politicienii din Romania. Jurnalistii rusi care au descoperit locuinta cancelarului remarca faptul ca in.

Angela Merkel: Mecanismul European de Stabilitate, posibil instrument de protectie pentru banci

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a anuntat ca sprijina propunerea ministrului de Finante, Olaf Scholz, ca Mecanismul European de Stabilitate ESM) - fondul de salvare al zonei euro - sa devina un instrument comun de protectie, atat timp cat sunt reduse prima data riscurile din bilanturile bancilor nationale, transmite Reuters, conform Agerpres.

Vladimir Putin i ureaza multa sanatate fostului spion Serghei Skripal dupa iesirea din spital

Presedintele rus Vladimir Putin i-a urat vineri multa sanatate fostului agent dublu Serghei Skripal, care a fost externat recent dintr-un spital britanic in care se afla de mai multe saptamani dupa ce a fost otravit cu un agent neurotoxic, scrie AFP.

Detaliul observat la Vladimir Putin in timp ce conducea camionul pe podul din Crimeea - VIDEO

Vladimir Putin a inaugurat marti podul din Crimeea, conducand personal un camion Kamaz. Criticii liderului rus au atras atentia asupra faptului ca acesta nu a purtat centura de siguranta si l-au intrebat.

Vladimir Putin, noua demonstratie de forta: A inaugurat podul Crimeea - Rusia de la volanul unui camion (FOTO)

Vladimir Putin a inaugurat marti, la volanul unui camion portocaliu, noul pod care leaga Crimeea de Rusia. Astfel, Putin s-a urcat la volanului camionului Kamaz, a tras frana de mana si a inceput sa mearga.

Vladimir Putin, noua demonstratie de forta: A inaugurat podul Crimeea - Rusia de la volanul unui camion (FOTO si VIDEO)

Vladimir Putin a inaugurat marti, la volanul unui camion portocaliu, noul pod care leaga Crimeea de Rusia. Astfel, Putin s-a urcat la volanului camionului Kamaz, a tras frana de mana si a inceput sa mearga.

VIDEO Vladimir Putin a inaugurat podul care leaga Crimeea de Rusia, la volanul unui camion / UE denunta o noua violare a suveranitatii Ucrainei

La volanul unui camion portocaliu, presedintele Vladimir Putin a inaugurat marti noul pod care leaga Crimeea de Rusia, o investitie uriasa si de o simbolistica puternic, in conditiile in care vizeaza reducerea izolarii peninsulei anexate de Moscova in 2014, scrie AFP.

Au demarat lucrarile de constructie a gazoductului Nord Stream 2 n apele teritoriale germane

Lucrarile pregatitoare pentru constructia partii offshore a controversatului gazoduct rusesc Nord Stream 2 au inceput in Germania, a anuntat marti consortiul condus de gigantul rus Gazprom, cu cateva zile inaintea unei vizite a cancelarului german in Rusia, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )