Libnet.ro
UNICEF

18:00

Angela Merkel: Germania are un interes strategic n a avea relatii bune cu Rusia

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel: Germania are un interes strategic n a avea relatii bune cu Rusia

Germania are un interes strategic in a avea relatii bune cu Rusia, a declarat, vineri, cancelarul german Angela Merkel, dupa o intrevedere pe care a avut-o cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, relateaza site-ul agentiei Tass, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Angela Merkel ARUNCA iN AER relatiile cu SUA si cu tarile din UE si NATO! Ce a discutat cu Vladimir Putin e ULUITOR

Germania are un interes strategic in a avea relatii bune cu Rusia, conform cancelarului german Angela Merkel, care a declarat dupa discutiile de vineri cu presedintele rus Vladimir Putin ca aceste interese nu.

Vladimir Putin si Angela Merkel apara proiectul gazoductului Nord Stream 2 n fata amenintarilor SUA

Vladimir Putin si Angela Merkel au aparat vineri proiectul gazoductului submarin Nord Stream 2, amenintat de sanctiuni americane, un motiv suplimentar de apropiere intre cele doua tari, pe langa dorinta mentinerii in vigoare a acordului nuclear iranian, scrie AFP.

Cum arata casa cancelarului german Angela Merkel

Casa de resedinta a cancelarului german Angela Merkel este departe de vilele opulente detinute de politicienii din Romania. Jurnalistii rusi care au descoperit locuinta cancelarului remarca faptul ca in.

Angela Merkel: Mecanismul European de Stabilitate, posibil instrument de protectie pentru banci

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a anuntat ca sprijina propunerea ministrului de Finante, Olaf Scholz, ca Mecanismul European de Stabilitate ESM) - fondul de salvare al zonei euro - sa devina un instrument comun de protectie, atat timp cat sunt reduse prima data riscurile din bilanturile bancilor nationale, transmite Reuters, conform Agerpres.

Cele trei semne zodiacale cu care vei avea relatii toxice, in functie de zodia ta

Pentru fiecare zodie in parte, exista trei semne zodiacale care le-ar putea atrage in relatii toxice, incarcate cu multa suferinta. Iata pe cine ar trebui sa eviti. BERBEC:Pesti, Taur, Rac TAUR: Berbec,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )