Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin, ANUNT DE ULTIMA ORA in cazul Skripal: Cei doi suspecti au fost identificati, dar....

B1 B1,
Vladimir Putin, ANUNT DE ULTIMA ORA in cazul Skripal: Cei doi suspecti au fost identificati, dar....

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a anuntat ca cei doi barbati acuzati de Londra ca au otravit un fost spion rus, Serghei Skripal, si pe fiica acestuia in Anglia au fost identificati. De asemenea, Putin. continuă pe B1

Vladimir Putin: Rusia i-a gasit pe cei doi suspecti in cazul Skripal. Sunt civili, bineinteles

Rusia i-a identificat pe cei doi indivizi suspectati de Londra ca i-au otravit cu substanta neurotoxica noviciok pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia, Iulia, in Anglia, a anuntat miercuri presedintele rus, Vladimir Putin.

Vladimir Putin spune ca au fost identificati cei doi barbati acuzati de Londra de otravirea lui Serghei Skripal, dar sustine ca e vorba de civili

Rusia a identificat cei doi barbati acuzati de Londra ca au otravit un fost spion rus, Serghei Skripal, si pe fiica acestuia in Anglia, a anuntat miercuri Vladimir Putin, care sustine insa ca este vorba de civili si ca nu e vorba de nimic.

VIDEO Vladimir Putin si Xi Jinping au facut clatite si au baut votca impreuna la Vladivostok

Aflati la Vladivostok cu prilejul unui forum economic regional, presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau chinez Xi Jinping au tinut sa apara amabili unul cu celalalt facand clatite si band votca impreuna.

Vladimir Putin, intalnire SOC cu presedintele Chinei si cu premierul nipon, la summitul de la Vladivostok. Cine este marele absent

Presedintele chinez Xi Jinping se va intalni, marti, in Rusia, cu Vladimir Putin, in cadrul unui summit la care este invitat liderul nord-coreean Kim Jong Un, care nu si-a confirmat participarea. Xi Jinping.

INTERVIU cu analistul Armand Gosu. Rusia alegeri printre bastoane si asteptarea sanctiunilor pentru cazul Skripal

Pentru prima data, cota de popularitate a lui Putin a scazut sub 70%. Au fost mai multe evenimente care au erodat soclul statuii presedintelui rus, legea pensiilor, care a dus si la proteste soldate cu violente si peste 1000 de arestari, sanctiunile economice din cauza cazului Skripal si tensiuni etnice. Analistul Armand Gosu explica in interviul de mai jos toate aceste fenomene.

Ministrul Muncii, ANUNT de ULTIMA ORA privind CRESTEREA PENSIILOR: Cu cat vor fi indexate

Lia Olguta Vasilescu a anuntat o noua majorare a pensiilor, decisa in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Ministrul Muncii a afirmat ca, pe langa majorarile care tin cont de rata inflatiei, s-ar putea.

Casa de pensii, ANUNT DE ULTIMA ORA: Cat va dura recalcularea pensiilor

Casa Nationala de Pensii CNPP) a anuntat ca recalcularea pensiilor pentru anumite categorii de pensionari va dura maximum un an. Astfel, toate pensiile care intra sub incidenta Legii 221/27 iulie 2018, aflata.

Mircea Badea, anunt de ultima ora. Emisiunea de la ZU se va transforma drastic

Mircea Badea anunta ca emisiunea sa de la Radio ZU va suferi o transformare, precizand ca nu vor mai fi discutate subiecte legate de politica. Azi, de la 18. 00, incep noul sezon la ZU. Emisiunea se va.

ALERTA pe aeroportul din SIBIU! SMURD intervine de URGENTA! Detalii de ultima ora

Alerta pe aeroportul din Sibiu, dupa ce un avion cu destinatia Nurnberg a revenit din aer dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Wizz Air-ul cu destinatia Nurnberg a decolat la ora 12,33, a revenit la.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )