Libnet.ro
UNICEF

00:07

VLADIMIR PUTIN anunta apocalipsa: O CRIZA cum nu s-a mai VAZUT! Avertisment TERIBIL

B1 B1,
VLADIMIR PUTIN anunta apocalipsa: O CRIZA cum nu s-a mai VAZUT! Avertisment TERIBIL

Vladimir Putin spune ca protectionismul ar trebui descurajat, in conditiile in care ar putea sta la baza declansarii unei noi crize economice severe. Vladimir Putin a facut aceste declaratii vineri, cu ocazia Fo. continuă pe B1

Vladimir Putin, anunt BOMBA: Voi parasi functia de presedinte, dupa ce....

Vladimir Putin a anuntat ca nu va mai candida in 2024, cand expira mandatul sau actual. Astfel, presedintele Rusiei va respecta constitutia care interzice efectuarea consecutiva a mai mult de doua mandate.

Vladimir Putin afirma ca va pleca de la Kremlin cand ii expira mandatul, in 2024

Vladimir Putin a declarat vineri ca nu va mai efectua doua mandate de presedinte unul dupa altul, asa cum ii permite Constitutia rusa, sugerand astfel ca - in contextul in care actualul mandat este al doilea.

Vladimir Putin afirma ca va pleca de la Kremlin cand ii expira mandatul, in 2024

Vladimir Putin a declarat vineri ca nu va mai efectua doua mandate de presedinte unul dupa altul, asa cum ii permite Constitutia rusa, sugerand astfel ca - in contextul in care actualul mandat este al doilea consecutiv - va parasi postul de la Kremlin in 2024, relateaza Reuters.

Vladimir Putin spune ca va parasi functia de presedinte, dupa expirarea mandatului sau, n 2024

Vladimir Putin a spus, vineri, ca va respecta Constitutia Rusiei care interzice efectuarea consecutiva a mai mult de doua mandate prezidentiale, ceea ce inseamna ca nu va mai candida in 2024, cand expira mandatul sau actual, relateaza Reuters.

Vladimir Putin, anunt despre zborul MH17

Presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari vineri ca racheta care a doborat zborul MH17 al companiei Malaysia Airlines in 2014, deasupra zonei de est a Ucrainei, nu era una rusa, contrar concluziilor.

Vladimir Putin, declaratie surprinzatoare: Lumea are nevoie de pace comerciala

Presedintele rus Vladimir Putin a estimat vineri ca lumea are nevoie de pace comerciala, nu de razboi comercial, facand apel la punerea in aplicare a unor noi reguli comune pentru a stopa restrictiile.

Vladimir Putin, aliatul Europei

Retragerea SUA din acordul cu Iranul a contribuit la alterarea relatiei cu Uniunea Europeana, relatie testata de numeroase ori 523;n ultimii doi ani, de la alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte. Urm515;nd razboiului comercial cu UE 523;nceput de administratia Trump acum c515;teva luni, retragerea din acordul cu Iranul alarmeaza liderii si oamenii de afaceri) europeni si separa si mai mult cele doua parti ale Atlanticului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )