Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vladimir Putin, cadou de importanta istorica pentru Donald Trump: Rusia se pregateste sa extradeze unul dintre cei mai cunoscuti fugari (FOTO)

B1 B1,
Vladimir Putin, cadou de importanta istorica pentru Donald Trump: Rusia se pregateste sa extradeze unul dintre cei mai cunoscuti fugari (FOTO)

Serviciile de inteligenta americani au obtinut informatii care atesta ca Rusia oportunitatea de a il extrada pe Edward Snowden drept cadou pentru Donald Trump. Presedintele american a afirmat de. continuă pe B1

LOVITURA pentru DONALD TRUMP: Un tribunal din SUA a respins ordinul prin care se interzice accesul cetatenilor a sapte tari musulmane pe teritoriul american

Un tribunal federal din SUA a respins ordinul executiv prin care Donald Trump a interzis temporar accesul cetatenilor din sapte tari musulmane pe teritoriul Statelor Unite, informeaza Reuters. Decizia.

Destituirea sa nu este decat o chestiune de timp. Economistul Robert Kuttner, SEMNAL DE ALARMA pentru Donald Trump

Donald Trump si-a inceput mandatul de presedinte al Statelor Unite printr-o conducere agresiva, similara cu cea a unui dictator. Nu tine cont de dorintele celor care l-au ales, iar multi dintre.

Vladimir Putin sustine ca este gata sa il intalneasca pe Donald Trump in capitala Sloveniei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca este gata sa il intalneasca pe omologul sau american, Donald Trump in capitala Sloveniei, informeaza RT. com. Ljubljana si.

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu Tratatul de Reducere a Armamentului Strategic

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a denuntat, in cursul conversatiei telefonice cu omologul sau rus, Vladimir Putin, Noul Tratat START, care limiteaza desfasurarea focoaselor nucleare ruse si americane.

Donald Trump si-a schimbat discursul in fata lui Xi Jinping. Presedintele american este de acord cu o singura China

Presedintele american Donald Trump a schimbat tonul si a fost de acord sa respecte politica o singura China, in cursul unei discutii telefonice cu omologul sau chinez Xi Jinping. Aceasta repozitionare a noului lider de la Casa Alba este interpretata ca o victorie diplomatica importanta pentru Beijing, care nu accepta nicio critica fata de pretentiile sale asupra Taiwanului, transmite Reuters.

Donald Trump promite reducerea costurilor pentru ridicarea zidului de la granita cu Mexic

Donald Trump a negat informatiile aparute in presa potrivit carora ridicarea zidului la granita mexicana ar depasi costurile anticipate si a spus ca, de fapt, va reduce costurile finale pentru terminarea.

Donald Trump vrea sa se implice personal in negocierile costurilor pentru ridicarea zidului la granita cu Mexicul: Cand o voi face, pretul va scadea foarte mult

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, ca se va implica direct in negocierile privind costurile constructiei zidului de la granita cu Mexicul. Astfel, el a infirmat relatarile din presa potrivit carora costurile pentru acest proiect vor fi ridicate.

Donald Trump promite ca se va implica in negocieri pentru a scadea costul zidului de la grantia cu Mexicul INFOGRAFIE

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a promis sambata ca va lua masuri pentru a reduce considerabil costul zidului pe care vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul, transmite AFP, adaugand ca estimarile arata ca o astfel de constructie ar costa cateva zeci de miliarde de dolari.

INFOGRAFIE Donald Trump promite ca se va implica in negocieri pentru a scadea costul zidului de la grantia cu Mexicul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a promis sambata ca va lua masuri pentru a reduce considerabil costul zidului pe care vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul, transmite AFP, adaugand ca estimarile arata ca o astfel de constructie ar costa cateva zeci de miliarde de dolari.

Bashar al-Assad respinge ideea lui Donald Trump cu privire la crearea unor zone sigure in Siria

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a respins vineri dupa-amiaza ideea de instituire a unor zone sigure pentru refugiati si migranti direct pe teritoriul natiunii cuprinsa de un sangeros razboi civil, desi propunerea este sustinuta atat de liderul Statelor Unite, Donald Trump, cat si de catre Recep Tayyip Erdogan, se arata intr-un interviu acordat Yahoo News si citat de News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )