Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vladimir Putin condamna ferm pozitia UE privind Pactul Ribbentropp-Molotov Bruxellesul adopta o rezolutie, prin care recunoastea in premiera ca Romaniei i-au fost anexate teritorii in 1940

B1 B1,
Vladimir Putin condamna ferm pozitia UE privind Pactul Ribbentropp-Molotov Bruxellesul adopta o rezolutie, prin care recunoastea in premiera ca Romaniei i-au fost anexate teritorii in 1940

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a denuntat, miercuri, pozitia UE impotriva Pactului Ribbentrop-Molotov, dupa ce blocul comunitar a adoptat o rezolutie, prin care afirma ca pactul de neagresiune. continuă pe B1

FOTO Statuie aurita de 2,5 metri inaltime a lui Vladimir Putin in Kirgizstan

O statiune de schi din Kirgizstan i-a ridicat o statuie presedintelui rus Vladimir Putin, in semn de multumire, dupa ce fondatorul acesteia a primit un imprumut de la un fond de dezvoltare sustinut de Rusia, relateaza Reuters.

Vladimir Putin avertizeaza in privinta unui nou genocid

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca locuitorii regiunilor separatiste din estul Ucrainei ar putea deveni tintele fortelor guvernamentale de la Kiev, daca acestea vor primi controlul total al frontierei dintre regiunile respective si Rusia, transmite Reuters.

Vladimir Putin spune ca n estul Ucrainei exista riscul producerii unui masacru asemanator celui de la Srebrenita

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat marti ca se teme ca, in cazul in care Kievul va castiga controlul asupra regiunii Donbas, din estul Ucrainei, fara nicio garantie, exista posibilitatea producerii unui masacru asemanator cu cel de la Srebrenita, relateaza Mediafax citand agentia Tass.

Vladimir Putin: Exista toate motivele sa credem ca decizia WADA este motivata politic

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, marti, ca exista toate motivele sa se creada ca decizia WADA de suspendare a Rusiei de la JO este motivata politic si nu de ingrijorarea pentru un sport curat.

Ion Iliescu, interviu in presa rusa. Fostul presedinte al Romaniei militeaza pentru normalizarea relatiei cu statul condus de Vladimir Putin

Ion Iliescu a acordat un interviu pentru agentia guvernamentala de presa din Rusia, TASS, dupa o lunga perioada de tacere. Fostul presedinte al Romaniei a declarat ca relatiile dintre tara noastra si Rusia trebuie sa intre din nou in normalitate, pentru a ne putea da posibilatea de a rezolva problemele tarilor vecine. Ion Iliescu, pentru .

Dodon incheie anul cu o noua vizita in Federatia Rusa. Presedintele se va intalni cu Vladimir Putin pe 20 decembrie

Igor Dodon pleaca din nou in Federatia Rusa. De aceasta data, presedintele Republicii Moldova intreprinde o vizita de lucru la Sankt Petersburg, la invitatia omologului sau, Vladimir Putin.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )