Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin a dezvaluit o arma invincibila a Rusiei. Ce face noua racheta prezentata de liderul de la Kremlim

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a dezvaluit o arma invincibila a Rusiei. Ce face noua racheta prezentata de liderul de la Kremlim

Rusia a dezvoltat o noua racheta balistica care este invincibila, a declarat presedintele Vladimir Putin, in discursul despre starea natiunii, tinut cu cateva saptamani inaintea alegerilor, scrie. continuă pe Antena3

Lumea, in soc. Tocmai s-a aflat noua arma invincibila a Rusiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi in discursul sau despre starea natiunii ca Rusia a inceput dezvoltarea unei noi generatii de rachete, subliniind totusi ca nu ameninta pe nimeni si nici nu.

VIDEO Vladimir Putin a anuntat ca Rusia are cu ce veni de hac sistemului american antiracheta si are deja arma hipersonica

In discursul anual despre starea natiunii, care intervine cu mai putin de trei saptamani inainte de alegerile prezidentiale, presedintele Vladimir Putin a anuntat ca Rusia dezvolta o racheta, botezata Sarmat, care nu are frica de sistemele americane antiracheta. in plus, liderul de la Kremlin a anuntat ca Moscova detine deja arma hipersonica.

Vladimir Putin da unda verde programului de inarmare a Rusiei pe zece ani

Presedintele Vladimir Putin a semnat programul de achizitii de armament ale Rusiei pe perioada 2018-.

Ce arme a comandat Vladimir Putin pentru Rusia

Presedintele Vladimir Putin a semnat programul de achizitii de armament ale Rusiei pe perioada 2018-2028, a declarat luni vicepremierul Dmitri Rogozin ziarului Kommersant, citat de Xinhua. Pe lista se afla,.

Igor Dodon: il incurajez pe Pavel Filip sa invete mai des ceva util de la Vladimir Putin

Dupa ce premierul Pavel Filip a apelat la o afirmatie de-a lui Vladimir Putin daca nu ai grija si nu hranesti propria armata, atunci o sa hranesti o armata straina) pentru a justifica initiativa ministrului Apararii, Eugen Sturza, privind necesitatea de a dota Amata Nationala cu armament nou, Igor Dodon l-a incurajat pe prim-ministru sa invete mai des cate ceva de la liderul rus.

Cum vrea Vladimir Putin sa puna capat ninsorii negre, apei nepotabile si smogului

Presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari joi ca vrea sa lupte impotriva ninsorii negre, apei nepotabile si smogului care ii afecteaza pe rusi din cauza poluarii, avertizand ca nu exista niciun loc.

Vladimir Putin, avertismentul care da fiori Europei

Rachete invincibile, minisubmarine cu propulsie nucleara. Presedintele rus, Vladimir Putin, a prezentat joi cu mandrie noile arme ale complexului militaro-industrial rusesc, cu ajutorul imaginilor, avertizand.

VIDEO Ascultati-ne acum: Vladimir Putin a prezentat noile arme create de Rusia, printre care o racheta nucleara invulnerabila in fata oricarui scut antiracheta si drone submarine nucleare

Rachete invincibile, minisubmarine cu propulsie nucleara . Vladimir Putin a prezentat joi noile arme ale complexului militaro-industrial rusesc, avertizand Occidentul ca de acum trebuie sa asculte Rusia, scrie AFP.

Vladimir Putin a ordonat pauza umanitara in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni o pauza umanitara in luptele din enclava Ghouta de Est, langa Damasc si crearea unui coridor umanitar pentru evacuarea civililor, anunta ministrul rus al.

Vladimir Putin a ordonat o pauza umanitara in regiunea Ghouta de Est

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni o pauza umanitara in luptele din enclava Ghouta de Est, langa Damasc, relateaza BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )