Libnet.ro
UNICEF

17:30

Igor Dodon: il incurajez pe Pavel Filip sa invete mai des ceva util de la Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: il incurajez pe Pavel Filip sa invete mai des ceva util de la Vladimir Putin

Dupa ce premierul Pavel Filip a apelat la o afirmatie de-a lui Vladimir Putin daca nu ai grija si nu hranesti propria armata, atunci o sa hranesti o armata straina) pentru a justifica initiativa ministrului Apararii, Eugen Sturza, privind necesitatea de a dota Amata Nationala cu armament nou, Igor Dodon l-a incurajat pe prim-ministru sa invete mai des cate ceva de la liderul rus. continuă pe Adevărul

Unde se afla Igor Dodon in timp ce Viorica Dancila avea intalniri cu Andrian Candu si Pavel Filip la Chisinau

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a venit marti, 27 februarie, in prima sa vizita oficiala in Republica Moldova. Oficialul roman a avut intrevederi bilaterale atat cu presedintele Parlamentului, Andrian Candu, cat si cu omologul sau, Pavel Filip. in acest timp, Igor Dodon a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care anunta ca a plecat la Balti unde a discutat cu preotii despre pregatirile pentru sarbatoarea Pastelui.

VIDEO Prima intalnire oficiala dintre Pavel Filip si Viorica Dancila. Despre ce au discutat cei doi prim-ministri la Chisinau

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, si premierul Romaniei, Viorica Dancila, au avut o intrevedere bilaterala marti, 27 februarie, la Chisinau. Oficialul moldovean a remarcat ca dialogul a fost unul constructiv si sincer, care va consolida parteneriatul strategic moldo-roman.

Pavel Filip: Cetatenii asteapta sa vada ca ANSA are grija de sanatatea lor

Respectarea intereselor consumatorilor in ceea ce priveste calitatea alimentelor ramane o prioritate a Guvernului, iar Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor este autoritatea responsabila pentru monitorizarea situatiei pe acest segment, a declarat premierul Pavel Filip la o sedinta de lucru desfasurata la Guvern.

Igor Dodon planifica o vizita in SUA

Presedintele Igor Dodon preconizeaza sa efectueze o vizita in SUA, in perioada 1-8 iulie, la invitatia presedintelui Organizatiei Internationale pentru Familie, Brian Brown.

Igor Dodon modifica componenta Consiliul Suprem de Securitate

Consiliul Suprem de Securitate urmeaza sa se convoace in sedinta la inceputul saptamanii viitoare. Presedintele Igor Dodon comunica ca va fi modificata componenta Consiliului pentru a evita tentativele de blocare pe viitor a activitatii acestuia de catre unii membri. Seful statului nu a oferit detalii, transmite IPN.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Igor Dodon: Un presedinte trebuie sa fie al tuturor cetatenilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca are cunostinta despre declaratiile presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, privitoare la Romania si ca, in opinia sa, fara a da sfaturi, un.

Igor Dodon: Actiunile unioniste trebuie condamnate

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca .

Igor Dodon pentru DW: Moldova nu are un patriot ca Putin la conducerea tarii

Intr-un interviu acordat in exclusivitate DW, presedintele Moldovei se refera la apropierea tarii de Rusia, la unirea cu Romania, la un eventual razboi civil, dar si la des invocata sintagma de presedinte sub asediu.

Igor Dodon, pentru DW: Moldova nu are un patriot ca Putin la conducerea tarii

Intr-un interviu acordat in exclusivitate DW, presedintele Moldovei se refera la apropierea tarii de Rusia, la unirea cu Romania, la un eventual razboi civil, dar si la des invocata sintagma de presedinte sub asediu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )