Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vladimir Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Fundatiei ruse pentru Educatie, Serghei Komkov, a propus ca presedintele Vladimir Putin sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, ca urmare a contributiei sale la solutionarea conflictelor de pe planeta, conform presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Contribuie activ la solutionarea pasnica a tuturor conflictelor de pe planeta. Vladimir Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost propus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace. Propunerea a venit din partea directorului Fondului rus pentru invatamant, Serghei Komkov, relateaza Rusnovosti. ru.

Vladimir Putin, propus pentru Premiului Nobel pentru Pace.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost propus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace de catre directorul Fondului rus pentru Invatamant, Serghei Komkov, transmite Mediafax. Komkov a trimis Comitetului Nobel norvegian o scrisoare in care a propus candidatura presedintelui rus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace, afirmand ca Putin merita acest lucru, relateaza serviciul de informatii Rusnovosti. ru. Fiind conducatorul unuia dintre cele mai importante state, Putin depune toate .

Vladimir Putin, propus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost propus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace de catre directorul Fondului rus pentru invatamant, Serghei Komkov, relateaza pravda. ru. Komkov a trimis Comitetului.

Vladimir Putin, propus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost propus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace de catre directorul Fondului rus pentru invatamant, Serghei Komkov, relateaza serviciul de informatii Rusnovosti. ru.

Presedintele rus Vladimir Putin, in New York Times: Rebelii au folosit arma chimica pentru a provoca o interventie in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin apreciaza in The New York Times NYT) ca rebelii, ci nu armata regimului Bashar al-Assad, sunt cei care au utilizat arme chimice pe 21 august langa Damasc, cu scopul de a provoca o interventie a Statelor Unite, relateaza AFP.

Vladimir Putin, in New York Times: Rebelii au folosit arma chimica pentru a provoca o interventie in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin apreciaza in The New York Times NYT) ca rebelii, ci nu armata regimului Bashar al-Assad, sunt cei care au utilizat arme chimice pe 21 august langa Damasc, cu scopul de a provoca o interventie a Statelor Unite, relateaza AFP.

Noul vicepresedinte al Bank of Cyprus - prieten al lui Vladimir Putin

Sase cetateni rusi au fost alesi, marti, in Consiliul de Administratie CA) al Bank of Cyprus, unul dintre acestia, Vladimir Strzhalkovskiy, fost agent KBG, unde a fost coleg cu presedintele rus Vladimir Putin, preluand functia de vicepresedinte al CA.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU. Vladimir Putin: Controlul asupra armelor chimice va functiona daca SUA renunta la forta

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat marti ca Statele Unite trebuie sa renunte la recursul la forta in Siria pentru ca initiativa Rusiei privind plasarea sub control a armelor chimice ale acestei tari sa fie eficienta, scrie AFP.

UPDATE Criza din Siria. Vladimir Putin: Controlul asupra armelor chimice va functiona daca SUA renunta la forta / Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, amanata sine die, la cererea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat marti ca Statele Unite trebuie sa renunte la recursul la forta in Siria pentru ca initiativa Rusiei privind plasarea sub control a armelor chimice ale acestei tari sa fie eficienta, scrie AFP. UPDATE: Reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la Siria, ce urma sa inceapa marti la ora 23. 00 ora Romaniei), a fost amanata sine die, la cererea Rusiei.

Stafia lui Andropov: Vladimir Putin admonesteaza Statele Unite

Vladimir Putin s-a hranit inca din copilarie cu miturile bolsevice. Intre acestea, ceea ce a numit Jean-Francois Revel a numit obsesia anti-americana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )