Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vladimir Putin: Razboiul Rece s-a incheiat, insa nu s-a semnat pacea care sa stabileasca regulile jocului

B1 B1,
Vladimir Putin: Razboiul Rece s-a incheiat, insa nu s-a semnat pacea care sa stabileasca regulile jocului

Razboiul Rece s-a incheiat, insa nu s-a ajuns la semnarea pacii care sa stabileasca noi reguli ale jocului in relatiile internationale, a declarat, vineri, presedintele rus Vladimir Putin, in unul. continuă pe B1

Putin: Razboiul Rece s-a incheiat, dar nu s-a semnat pacea care sa stabileasca regulile jocului

Presedintele Vladimir Putin a declarat, vineri, ca Razboiul Rece s-a incheiat, insa nu s-a ajuns la semnarea pacii care sa stabileasca noi reguli ale jocului in relatiile internationale, relateaza Reuters, conform B1. ro.

Vladimir Putin acuza SUA de dictatura unilaterala: Castigatorii Razboiului Rece vor sa remodeleze lumea

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat vineri ceea ce el a catalogat drept dictatura unilaterata a Statelor Unite in afacerile globale si a declarat ca asa-numitii castigatori ai Razboiului Rece vor o nou ordine mondiala care sa ii avantajeze doar pe ei, relateaza Reuters.

Vladimir Putin acuza SUA ca submineaza stabilitatea globala: Noi nu cerem un loc special, vrem doar sa fim respectati

SUA submineaza stabilitatea globala pentru a incerca sa-si impuna punctul de vedere, a declarat vineri presedintele Rusiei Vladimir Putin. El avertizeaza ca lumea se va confrunta cu noi razboaie daca Washington nu va respecta interesele altor tari, scrie MySA, o publicatie americana.

Vladimir Putin: Rusia l-a ajutat pe Viktor Ianukovici sa fuga din Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri ca Rusia l-a ajutat pe fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici sa fuga din ucraina in luna februarie, dupa ce a fost inlaturat de la putere in contextul.

Oficialii polonezi se contrazic pe tema discutiilor cu Vladimir Putin

Fostul premier Donald Tusk a declarat ca impartirea Ucrainei nu a fost mentionata niciodata in vreo intalnire pe care a avut-o cu presedintele rus Vladimir Putin, contrazicand declaratii in acest sens ale.

Oficial polonez: Vladimir Putin voia sa invadeze Ucraina inca din 2008

Vladimir Putin a vrut sa invadeze Ucraina inca din 2008. Afirmatia a fost facuta de un oficial polonez, care a declarat ca liderul de la Kremlin a propus tarii sale sa imparta cu Rusia teritoriul.

Oficial polonez: Vladimir Putin a oferit Poloniei posibilitatea SA iMPARTA Ucraina cu Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin i-a propus fostului premier polonez Donald Tusk in 2008, intr-o vizita la Moscova, ca cele doua tari sa imparta Ucraina intre ele, a declarat Presedintele Seimului Camera.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )