Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vloggerul Selly a anuntat! Eu ies la vot

B1 B1,
Vloggerul Selly a anuntat! Eu ies la vot

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania s-a alaturat campaniei campaniei yeslavot pentru a promova participarea la scrutinul pentru europarlamentare. Acesta a filmat un clip in care apare si. continuă pe B1

Ron Kaufman, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti de customer service, ii invata pe lideri cum sa creeze servicii superioare

Digitalizarea, schimbarea asteptarilor angajatilor si schimbarea asteptarilor clientilor, provoaca economia traditionala, schimba modelele de afaceri, rastoarna clasamentele. Imbunatatirea experientei clientilor ramane singura constanta care poate.

Vrei sa afli secrete din viata Nababului, unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile? Domeniul Cantacuzino de la Floresti isi deschide portile in Noaptea Muzeelor

Secrete din fascinanta viata a printului Gheorghe Grigore Cantacuzino, considerat unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile vor iesi la lumina pe 18 mai, atunci cand domeniul Cantacuzino de la Floresti isi deschide portile.

Vloggerul Selly face ANUNTUL MOMENTULUI! O generatie intreaga trage semnalul de ALARMA

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania s-a alaturat campaniei campaniei yeslavot pentru a promova participarea la scrutinul pentru europarlamentare. Acesta a filmat un clip in care apare si.

EY: Deducerea TVA pentru serviciile financiar-bancare - unul dintre efectele Brexit la noi

Deducerea TVA aferenta serviciilor financiar-bancare ar urma sa fie unul dintre efectele Brexit-ului pe piata noastra, din perspectiva fiscala si juridica, este de parere Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica din cadrul EY Romania.

Se imbogatesc pe spinarea bolnavilor: Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente, acuzat ca a crescut artificial preturile

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice, cunoscuta la nivel mondial, este acuzata de autoritati ca a fixat preturile produselor, ceea ce a dus la scumpirea lor artificiala.

Unul dintre cei mai iubiti compozitori din Romania, anunt SOC! A suferit PATRU OPERATII: Am sangerat destul de mult...

Adi Cristescu, unul dintre cei mai iubiti compozitori din Romania, a marturisit lucruri care l-au deranjat toata viata si cu care s-a luptat ani de-a randul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )