Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vocea Romaniei, episodul doi: o voce celebra a revenit in peisajul muzical dupa o pauza de trei ani

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, episodul doi: o voce celebra a revenit in peisajul muzical dupa o pauza de trei ani

Vocea Romaniei, episodul doi. Interpretari care i-au facut pe antrenori sa se urce pe scaune, concurenti care i-au dus pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga la cutite, decizii de ultim moment si cortina, care a adus tuturor o surpriza de proportii, au fost principalele coordonate ale episodului doi din Vocea Romaniei. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei, episodul doi: surpriza din spatele cortinei

Vocea Romaniei, episodul doi. Interpretari care-i fac pe antrenori sa se urce pe scaune, concurenti care uimesc si ii determina pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa se bata minute in sir pentru ei, decizii de ultim moment si cortina care le ofera tuturor o surpriza de proportii sunt principalele coordonate ale celei de-a doua editii a show-ului Vocea Romaniei. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente din timpul emisiunii.

Detalii despre decorul de la Vocea Romaniei

Vineri seara a debutat cel de-al cincilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei la Pro Tv, iar platoul in care se desfasoara auditiile pe nevazute este unul de-a dreptul spectaculos! Iata cateva detalii despre decorul impresionant!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )