Libnet.ro
UNICEF

16:01

Vocea Romaniei, episodul doi: surpriza din spatele cortinei

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, episodul doi: surpriza din spatele cortinei

Vocea Romaniei, episodul doi. Interpretari care-i fac pe antrenori sa se urce pe scaune, concurenti care uimesc si ii determina pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa se bata minute in sir pentru ei, decizii de ultim moment si cortina care le ofera tuturor o surpriza de proportii sunt principalele coordonate ale celei de-a doua editii a show-ului Vocea Romaniei. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente din timpul emisiunii. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei, episodul doi: o voce celebra a revenit in peisajul muzical dupa o pauza de trei ani

Vocea Romaniei, episodul doi. Interpretari care i-au facut pe antrenori sa se urce pe scaune, concurenti care i-au dus pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga la cutite, decizii de ultim moment si cortina, care a adus tuturor o surpriza de proportii, au fost principalele coordonate ale episodului doi din Vocea Romaniei.

Detalii despre decorul de la Vocea Romaniei

Vineri seara a debutat cel de-al cincilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei la Pro Tv, iar platoul in care se desfasoara auditiile pe nevazute este unul de-a dreptul spectaculos! Iata cateva detalii despre decorul impresionant!.

Televoice, firma din spatele Evolio, mizeaza pe afaceri de 8 mil. euro si tinteste o dublare a business-ului in 2016

Televoice, firma din spatele brandului romanesc Evolio, specializat in comercializarea de smartphone-uri, tablete si echipamente GPS mizeaza pe un business in crestere in acest an de 7-8 milioane de euro, asta dupa ce anul trecut afacerile grupului.

Perchezitii la mai multe persoane implicate intr-o retea de trafic de persoane, printre care si doi preoti din judetul Mures

Mai multe persoane implicate intr-o retea de trafic de persoane, printre care si doi preoti din judetul Mures sunt vizati de perchezitiile procurorilor DIICOT. Trei persoane au fost retinute, iar in urma.

Doi preoti din Mures, membri ai unei grupari infractionale specializate in trafic de persoane. Acestia trimiteau cersetori in Franta, dupa ce depuneau un juramant de credinta

Mai multi membri ai unei retele de trafic de persoane, printre care si doi preoti din judetul Mures, sunt vizati de perchezitiile procurorilor DIICOT. Trei persoane au fost retinute, iar in urma perchezitiilor.

Pericolul nebanuit din spatele selfie-urilor: Fotografia de acest tip, una din cauzele raspandirii paduchilor in SUA (VIDEO)

Fotografia de tip selfie ascunde un pericol nebanuit, aceasta fiind una dintre cauzele raspandirii paduchlor intre adolescentii din SUA. Desi nimeni nu s-ar fi gandit la acest lucru, paduchii necesita.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )