Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vocea Romaniei a inregistrat, sambata seara, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei a inregistrat, sambata seara, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Sambata seara, 26 octombrie, Vocea Romaniei a avut cea mai urmarita editie din istoria show-ului pana in prezent, iar Pro Tv a fost lider absolut de adudienta pe toate segmentele de public cu cifre record. continuă pe Adevărul

Arctica fierbe! A inregistrat cele mai mari temperaturi din ultimii 44.000 de ani

Cercetatorii canadieni au ajuns la concluzia ca zona arctica a atins cele mai mari temperaturi din ultimii 44. 00 de ani, poate chiar din ultimii 120. 000 de ani.

FOTO Dudu Isabel, artistul clujean care i-a zguduit pe juratii de la Vocea Romaniei. HIM de Romania cu fata de Bon Jovi

Clujeanul Dudu Isabel care a facut senzatie sambata seara la Vocea Romaniei canta de mai bine de 20 de ani, este comparat cu solistul trupei finlandeze HIM.

Horia Brenciu isi prezinta fetita la Vocea Romaniei

Telespectatorii emisiunii de la Pro TV au ocazia, sambata, de la 20. 30, sa o cunoasca pe fetita lui Horia Brenciu, Mina. Cel mai exuberant antrenor de la Vocea Romaniei a pregatit un filmulet si cateva fotografii cu micuta.

Iubitul lui Gabi Cristea, umilit la Vocea Romaniei!

Si-a incercat norocul la Vocea Romaniei, insa artistul a ramas umilit pentru ca niciunul dintre membri juriului nu si-a manifestat dorinta de a-l coopta in echipa lui. Drept urmare, trebuie sa se multumeasca sa cante in platoul emisiunii Te vreau langa mine de la Kanal D.

Deputat: Datele oficiale arata ca 17 executori au avut anul trecut venituri mai mari de un milion de lei

Conform datelor Ministerului Finantelor in anul 2012 17 executori judecatoresti au incasat venituri mai mari de un milion de lei, a anuntat deputatul liberal Valeriu Munteanu in cadrul sedintei Parlamentului.

FOTO Cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume. Nominalizate la Balonul de Aur!.

FIFA si France Football au anuntat nominalizarile pentru Balonul de Aur la feminin si pentru cel mai bun antrenor din lume la fotbal feminin in 2013. Cele doua trofee urmeaza sa fie decernate in cadrul unei gale ce va avea loc la Zurich, la 13 ianuarie 2014, conform Mediafax. Vezi in galeria foto de mai sus care sunt cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume, nominalizate la Balonul de Aur Listele cu zece jucatoare si zece antrenoare au fost intocmite de experti FIFA si experti din .

Kim Jong-Un, liderul uneia dintre cele mai sarace tari din lume, a primit un doctorat onorific in economie

O universitate din Malaezia i-a acordat lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, doctoratul onorific in economie, desitara pe care o conduce este una dintre cele mai sarace din lume. Universitatea se confrunta acum cu puternice critici din partea internautilor din toata lumea.

Kim Jong-Un, conducatorul uneia dintre cele mai sarace tari din lume, a primit un doctorat onorific in economie

O universitate din Malaezia i-a acordat lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, doctoratul onorific in economie, desitara pe care o conduce este una dintre cele mai sarace din lume. Universitatea se confrunta acum cu puternice critici din partea internautilor din toata lumea.

FOTO Arta in cinstea amorului: cele mai frumoase statui care infatiseaza oameni sarutandu-se

Muzicienii slavesc dragostea prin versuri, pictorii se folosesc de acuarele, in timp ce sculptorii ating corzile sensibile proiectand replici ale obiectelor din jur la scara naturala. Asa s-au nascut cele mai frumoase statui din lume care infatiseaza indragostiti in ipostaze tandre.

FOTO Cele mai bune jucarii ale anului

Cele mai frumoase si rezistente jucarii ale acestui an au fost dezvelite astazi la Harrods, la Londra, la gala premiilor Slow Toy, potrivit The Guardian. in cadrul galei sunt premiate piesele care nu doar rezista in timp, ci si bucura mai multe generatii la rand, asa cum faceau jucariile odata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )