Libnet.ro
UNICEF

00:07

VOCES 40: cel mai longeviv cvartet din Romania canta HAYDN la Sala Radio

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
VOCES 40: cel mai longeviv cvartet din Romania canta HAYDN la Sala Radio

Ati vazut recenta pelicula intitulata A Late Quartet Un cvartet tarziu)? Daca filmul v-a starnit curiozitatea si nu v-ati bucurat pana acum de recitalul unui cvartet de coarde, va invitam miercuri, 20 noiembrie, ora 19, la Sala Radio, la evenimentul oferit de cea mai importanta si mai longeviva formatie de cvartet din Romania: . continuă pe Ceaşca de Cultură

Aradul va avea cel mai modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Cel mai modern angiograf din Romania va fi instalat la Arad. Aparatura are o valoare de peste 500. 000 si este unul dintre primele din generatia lui instalat in Europa.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis: Cel mai CURAT spital din EUROPA se gaseste in Romania, Brasov

Cel mai curat spital din Europa se afla in Romania, la Brasov. Poate parea o fraza desprinsa dintr-un roman SF, dar nu este decat purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea.

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc.

Vasile Parvan, arheologul care a scos la lumina Histria - cel mai vechi oras din Romania

In 1914, arheologul Vasile Parvan demara campania de scoatere la lumina a celui mai vechi oras din Romania: Histria. Cetatea este prima colonie greceasca de la Pontul Euxin, fiind intemeiata la mijlocul secolului VII inainte de Hristos de colonisti veniti din Milet.

Cel mai puternic om din industria aurului se va retrage anul viitor

Omul de afaceri Peter Munk, fondator si presedinte al Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu are de gand sa candideze anul viitor pentru un nou mandat la conducerea companiei, au declarat pentru Wall Street Journal surse.

Faze Tari: Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Tu poti sa-l pronunti? Cauta monede cand a dat peste un sicriu vechi de 2.000 de ani! A inlemnit cand a vazut ce se afla inauntru; S-a inventat bautura care te-mbata fara sa-ti dea dureri

Cum arata acest burger inainte de a fi vandut! Daca ai vedea asta, n-ai mai manca niciodata!Desi se stie ca produsele din fast-fooduri nu sunt foarte. Gena lui Dumnezeu exista. Religia se poate explica stiintific!Daca, timp de secole, ratiunile stiintei si cele ale spiritului s-au aflat la poluri opuse.

Este cel mai scump tablou din lume. Lucrarea a fost licitata contra unui pret naucitor

Ansamblul de trei tablouri intitulat Three Studies of Lucian Freud, pictat de Francis Bacon in 1969, a fost cumparat la licitatie pentru suma record de 142 milioane de dolari. Licitatia a fost organizata marti.

Cel mai batran organism de pe Pamant a trait peste 500 de ani. A fost insa sacrificat in numele stiintei

Ming este o scoica si, conform oamenilor de stiinta, a fost cel mai batran animal de pe planeta. La ora efectuarii testelor avea 507 ani, anunta Daily Mail. A vazut cele doua Razboaie Mondiale, a.

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Situatie dezastruoasa in industria hoteliera din Romania

Mai mult de 70% dintre hotelurile din Romania sunt de vanzare, intrucat nu sunt profitabile, a declarat luni vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Dragos Raducan. Unele dintre.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )