Libnet.ro
UNICEF

01:05

Voiculet, trei ani la CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Voiculet, trei ani la CFR Cluj

Claudiu Voiculet este cu acte in regula jucatorul formatiei CFR Cluj, acesta semnand un contract valabil pentru urmatorii trei ani, informeaza site-ul oficial al ardelenilor. continuă pe Online Sport

Voiculet va fi transferat la CFR Cluj

Conducerea clubului Pandurii Targu Jiu anunta ca a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru transferul mijlocasului Claudiu Voiculet la echipa din Cluj.

CFR Cluj a transferat un nigerian

CFR Cluj a anuntat marti pe siteul oficial ca l-a transferat pe jucatorul nigerian Derick Ogbu Chuka .

Inca doua transferuri la CFR Cluj

Pe ultima suta de metri inaintea debutului in noul sezon din Liga 1, oficialii formatiei CFR Cluj sunt pe cale de a mai realiza doua transferuri in Gruia.

CFR Cluj l-a transferat pe Dumnezeu e mare, un atacant care promite goluri

CFR Cluj a schimbat serios linile in acesata vara cu obiectivul declarat de a castiga din nou titlu in sezonul care sta sa inceapa.

Cu un buget redus la jumatate, Arpad Paszkany a fixat deja obiectivul lui CFR Cluj pentru noul sezon

Desi a taiat la jumatate bugetului echipei pentru noul sezon, pretentiile lui Arpad Paszkany nu s-au diminuat. Patronul lui CFR Cluj le-a transmis jucatorilor lui Mircea Rednic care este obiectivul clubului in acest an.

CFR Cluj se intareste cu un jucator de top de la Pandurii Targu Jiu

Dupa ce in aceasta vara CFR Cluj s-a despartit de a19 jucatori, Mircea Rednic a demarat o campanie fulger de transferuri pentru a acoperi golurile ramase in echipa. Ultima achizitie este un jucator al Pandurilor Targu Jiu.

Un copil de trei ani, lasat nesupravegheat, a murit muscat de cainele bunicilor. Medicii nu l-au mai putut salva

Un copil de trei ani dintr-o comuna vranceana a fost muscat mortal de cainele bunicilor sai. Baiatul ar fi fost lasat nesupravegheat de mama sa, desi aceasta stia comportamentul agresiv al cainelui. Medicii nu.

Vrancea: Un copil de trei ani a fost ucis de un caine

Un copil de trei ani din judetul Vrancea a fost ucis, marti, de un caine, relateaza B1 TV. Copilul se afla in curtea bunicilor din comuna Tataranu, uunde venise in vizita alaturi de parintii sai. Timp.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )