Libnet.ro
UNICEF

00:07

Voinea: Eu si Chitoiu am avizat favorabil proiectul pentru Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Voinea: Eu si Chitoiu am avizat favorabil proiectul pentru Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat, ieri, la Comisia pentru Rosia Montana, ca atat el, cat si ministrul Finantelor Publice, vicepremierul Daniel Chitoiu, au avizat favorabil proiectul de lege privind Rosia Montana, cu o observatie care a fost aprobata de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Voinea: Atat ministrul Finantelor Publice, cat si ministrul delegat pentru Buget au avizat favorabil proiectul pentru Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat, marti, la Comisia pentru Rosia Montana, ca atat el, cat si ministrul Finantelor Publice, vicepremierul Daniel Chitoiu, au avizat favorabil proiectul de lege privind Rosia Montana, cu o observatie care a fost aprobata de Guvern.

La AUDIERI: Voinea si Chitoiu au avizat favorabil proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat, marti, la Comisia pentru Rosia Montana, ca atat el, cat si ministrul Finantelor Publice, vicepremierul Daniel Chitoiu, au avizat favorabil proiectul de lege privind Rosia Montana, cu o.

Sova: Statul roman ar putea fi obligat sa dea avizele pentru Rosia Montana

Statul roman ar putea fi fortat sa dea autorizatiile pentru exploatarea de la Rosia Montana. Afirmatia a fost facuta de ministrul marilor proiecte, Dan Sova, in fata Comisiei Speciale pentru Rosia Montana.

Londra: Sute de romani au protestat fata de proiectul minier Rosia Montana.

Sute de romani au protestat, duminica, in Trafalgar Square fata de legea adoptata de guvernul roman care permite firmei canadiene, Gabriel Resources, sa formeze cea mai mare mina de aur deschisa in satul Rosia Montana, relateaza cotidianul The Independent, conform Mediafax. Citeste si ROSIA MONTANA. Protestatarii din Capitala au ocupat Piata Universitatii Acesta a fost cel de-al saselea protest londonez dupa cel desfasurat vineri cand mai multi romani au protestat pe strazile Londrei, .

Sova si Cazanciuc, audiati astazi de Comisia pentru Rosia Montana

Ministrul delegat pentru mari proiecte de investitii, Dan Sova, si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sunt audiati astazi de Comisia parlamentara pentru proiectul Rosia Montana.

Sova si Cazanciuc, audiati astazi de Comisia pentru Rosia Montana

Update 13:34 Maior: SRI a transmis 500 de informari privind Rosia Montana Seful SRI, Geoge Maior, a declarat, astazi, ca proiectul minier de la Rosia Montana reprezinta o problema de securitate nationala si ca SRI a transmis 500 de informari privind acest subiect.

Protestatarii anti-proiectul minier de la Rosia Montana au coborat in subteran

Mai multi bucuresteni care se opun proiectului de exploatere miniera de la Rosia Montana au mers sambata cu metroul prin Bucuresti intr-un flashmob inedit prin care tinerii au construit, timp de cateva ore, o campanie de informare ad-hoc, chiar in metrou.

ROSIA MONTANA. VIDEO. Protestatarii din Capitala au ocupat Piata Universitatii. ...

UPDATE: Protestul fata de proiectul minier Rosia Montana desfasurat duminica seara in Capitala s-a incheiat in jurul orei 23. 00, fara incidente, circulatia rutiera in Piata Universitatii fiind reluata, informeaza Mediafax. Citeste si Londra: Sute de romani au protestat fata de proiectul minier Rosia Montana ---- Cateva sute de persoane au ramas sa protesteze fata de proiectul Rosia Montana, duminica seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde circulatia a fost reluata pe sensurile .

Institutul Geologic al Romaniei critica dur proiectul minier de la Rosia Montana

Reprezentantii Institutului au confirmat pentru Europa FM ca, in comunicarea trimisa Comisiei speciale din Parlament, arata ca sunt ignorate metalele rare si ca proiectul propus de RMGC ar putea genera costuri imense dupa incheierea exploatarii.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ponta: Eu nu am dubla personalitate. Daca am avizat proiectul Rosia Montana, il votez (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a acuzat, indirect, pe premierul Victor Ponta de dubla personalitate, in timpul dezbaterilor Comisiei speciale pentru Rosia Montana. Dragnea spune ca daca a avizat proiectul minier.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )