Libnet.ro
UNICEF

07:30

Voltaj intra in Finala Eurovision pe pozitia 20

Hotnews Hotnews,
 Voltaj intra in Finala Eurovision pe pozitia 20

Dupa incheierea celei de-a doua semifinale, organizatorii EBU si ORF au anuntat ordinea intrarii in concurs pentru cele 27 de tari finaliste. Romania, reprezentata de trupa Voltaj, intra in competitie pe pozitia 20, dupa Letonia si inainte de Spania. Romanii pot urmari spectacolul de sambata in direct, de la ora 22. 00, la TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www. tvrplus. ro. Finala Eurovision este precedata, de la ora 21. 00, de emisiunea Viena, venim!, prezentata de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu si Ioana Voicu, informeaza TVR. continuă pe Hotnews

Voltaj, in finala Eurovision, desi au avut cea mai trista prestatie! VIDEO

Voltaj s-a calificat in finala Eurovision, in ciuda faptului ca au avut cea mai trista aparitie in semifinala, din punctul de vedere al punerii in scena a piesei. Iata cine a mai trecut de votul publicului si al juriului de specialitate.

Romania intra cu numarul 20 in finala Eurovision

Trupa Voltaj, care reprezinta Romania la Eurovision, va intra sambata in finala cu numarul 20, dupa ce organizatorii concursului au decis ordinea interpretarilor in show-ul in care va fi stabilit.

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.

Voltaj s-a calificat in finala EUROVISION

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din.

Trupa Voltaj s-a CALIFICAT in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, informeaza Mediafax.

Cum a reactionat Calin Goia dupa ce s-a calificat in finala Eurovision

Calin Goia, alaturi de colegii lui din trupa Voltaj, au jubilat de fericire aseara dupa ce au aflat ca s-au calificat in finala Eurovision. Iata ce a declarat artistul.

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision (VIDEO)

Romania s-a calificat, marti, la finala Eurovision, fiind reprezentanta de trupa Voltaj, informeaza Agerpres. Prima semifinala a concursului cantecului european a avut loc la Wiener Stadthalle, in Viena. in.

Calin Goia, dupa calificarea in finala Eurovision: Suntem foarte fericiti. Daca ne-ati votat inseamna ca ne-ati sustinut mesajul

Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, s-a declarat fericit de calificarea in finala Eurovision, fiind de parere ca votul dat reprezinta o sustinere a mesajului piesei De la capat, informeaza Agerpres. Suntem.

Apreciati in afara, criticati in tara

Calificarea trupei Voltaj in finala Eurovision 2015, care va avea loc in seara de sambata, 23 mai, la Viena, a starnit multe aprecieri, dar, dupa cum se obisnuieste la noi, nu puteau lipsi criticile datorita carora suntem cunoscuti pe plan international ca popor care isi spala rufele in public si care nu stie sa se vanda.

Romania s-a calificat in finala Eurovision

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision, dupa prima semifinala a concursului cantecului european, ce a avut loc marti, la Wiener Stadthalle, anunta Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )