Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vom putea merge la gratar sau la iarba verde, dupa 15 mai? Raspunsul lui Marcel Vela

Antena3 Antena3,
Vom putea merge la gratar sau la iarba verde, dupa 15 mai? Raspunsul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa data de 15 mai, oamenii vor putea merge la iarba verde sau la gratar in afara localitatii, cu respectarea regulilor de distantare. continuă pe Antena3

Cand vom putea merge din nou in Grecia. Oficialii eleni au anuntat cand deschid turismul

Oficialii greci au anuntat miercuri in Parlamentul de la Atena data de la care vor incepe sa primeasca turisti in acest an, precizand ca au stabilit detaliile privind demararea sezonului, inclusiv sprijinul financiar pentru industria turismului.

Orban, despre cand vor putea merge romanii la Biserica: Vom face o evaluare a riscului epidemiologic in prima faza, slujbele se vor tine afara

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca deschiderea bisericilor este in discutie dar ca, cel mai probabil, atunci cand se va lua decizia deschiderii Bisericilor, slujbele se vor tine in prima faza in aer liber, in curtea bisericilor. Vine vara si se vor putea organiza in bune conditii afara, cu respectarea masurilor sanitare, cu portul mastii, a spus premierul.

Australian Open, doar pentru fanii australieni? Scenariul cel mai grav este ca nu vom putea organiza editia 2021!

In timp ce Europa pregateste relaxarea masurilor anti-coronavirus, australienii sunt din ce in ce mai preocupati de ceea ce ar trebui sa fie primul turneu de Mare Slem al sezonului 2021. Potrivit Sky Sports, Craig Tiley avertizeaza ca, in cel mai bun caz, turneul ar putea fi deschis doar fanilor australieni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )