Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vor aparea tot mai multe proiecte Blockchain pentru a reduce costurile bancilor si IMM-urilor

Hotnews Hotnews,
 Vor aparea tot mai multe proiecte Blockchain pentru a reduce costurile bancilor si IMM-urilor

Putem analiza oportunitatea adoptarii aplicatiilor Blockchain pentru sistemul bancar din perspectiva a trei obiective: 1) imbunatatirea eficientei operationale, 2) majorarea veniturilor si 3) reducerea riscului operational si al fraudelor, sustin specialistii EY Romania. Consideram ca si in Romania aceste cazuri de utilizare a tehnologiei Blockchain sunt relevante, in contextul platilor semnificative ale diasporei catre bancile nationale. continuă pe Hotnews

BVB mareste numarul emitentilor ce pot sa intre in BET

Adrian Tanase: Tot mai multe companii relevante pentru sectorul lor de activitate decid sa se listeze la bursa Bursa de Valori Bucuresti BVB) extinde de la 15 la 20 numarul de companii care pot face parte din structura indicelui reprezentativ BET si, implicit, BET-TR care include si dividendele), astfel incat acestia sa ofere o mai buna diversificare sectoriala, reiese din anutul de ieri a operatorului pietei noastre de capital. Adrian Tanase, directorul general al BVB, a declarat: Extinderea celor doi indici este oportuna in contextul in care tot mai multe companii relevante pentru sectorul de activitate din care fac parte decid sa se listeze la bursa. Astfel, prin aceasta extindere, ne dorim ca principalii indici ai BVB sa incorporeze o mai buna diversificare sectoriala, ce este necesara in orice portofoliu de actiuni. Ne propunem sa dezvoltam piata de capital atat pe verticala, oferind instrumente noi investitorilor locali si internationali, creand astfel o piata cu lichiditate mult imbunatatita, cat si pe orizontala, aducand la cota bursei companii relevante pentru economia romaneasca.

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc de incendii in mai multe zone ale Greciei

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc ridicat de incendii in mai multe zone ale Greciei, invocand date transmise de Secretariatul General de Protectie Civila de la Atena.

Peste 3.000 de cuiburi au fost recenzate, n Romnia, cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza. Top judete si localitati cu cele mai multe berze

Peste 3. 000 de cuiburi de barza alba au fost recenzate in Romania cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza!, realizata de Societatea Ornitologica din Romania cu sprijinul Enel, din care 1. 676 sunt cuiburi noi, care nu mai existau in nicio baza de date. Cu ajutorul aplicatiei au fost numarate in 2018 10. 238 de pasari, spre deosebire de cele 8. 241 de anul trecut. Anul acesta, judetul cu cele mai multe cuiburi de barza este Tulcea, iar localitatea fruntasa la acest capitol este Murighiol.

Eugen Tomac: Sunt tot mai convins ca politicieni din varful PSD au trimis in mod voit si bine recompensat provocatori care sa compromita miscarea de protest

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca este din ce in ce mai convins ca lideri ai PSD au trimis provocatori in Piata Victoriei care sa compromita miscarea de.

Angajatii, tot mai pretentiosi in privinta conceptului de viata la birou

Odata cu dezvoltarea pietei de birouri pana la un nivel de 2,3 milioane de metri patrati, cladirile de birouri devin din ce in ce mai importante in procesul de recrutare si retentie al angajatilor, informeaza Colliers International Romania, printr-un comunicat.

Femeia jandarm nu va fi externata. Medicii i fac mai multe analize, deoarece ea acuza dureri de cap

Femeia jandarm care a fost lovita de mai multi protestatari la mitingul din 10 august va mai ramane in spital si luni pentru ca atat ea, cat si colegul ei acuza dureri de cap, iar medicii de la Spitalul Floreasca au decis sa efectueze analize in plus pentru a afla cauza acestor probleme, relateaza Mediafax.

Restrictii de circulatie in 14 si 15 august,pe mai multe drumuri

Circulatia rutiera va fi interzisa pe anumite sectoare de drum din tara, in zilele 14 si 15 august, pentru anumite vehicule, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, a anuntat, luni,.

Uite Barza 2018. Comuna Gradistea, in topul localitatilor cu cele mai multe cuiburi din tara

Peste 9. 300 de romani au descarcat aplicatia Uite Barza! si au contribuit la numararea populatiei de berze albe din Romania, in cei doi ani de cand se desfasoara proiectul de numarare a berzelor albe, implementat de Societatea Ornitologica Romana. Comuna Gradistea din judetul Calarasi se afla in top, numara nu mai putin de 41 de cuiburi de barze.

E OFICIAL: Statul a stabilit lista finala cu pensionarii care vor primi bani mai multi. Vezi daca esti si tu pe lista...

Potrivit proiectului Legii pensiilor lansat joi in dezbatere publica de Ministerul Muncii, persoanele care au realizat stagiul complet de cotizare au dreptul la pensie pentru limita de varsta, cu reducerea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )