Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce nu vor vedea fanii Fifty Shades of Grey pe marele ecran: tampoane, sex oral si aspecte indraznete ale cartii

Adevărul Adevărul,
Ce nu vor vedea fanii Fifty Shades of Grey pe marele ecran: tampoane, sex oral si aspecte indraznete ale cartii

Pelicula Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey, care va debuta pe marele ecrane chiar inainte de Ziua indragostitilor, reprezinta unul dintre punctele de interes ale cinematografiei in anul 2015, accentul fiind pus pe scenele cu continut explicit. in ciuda asteptarile, protagonistii productiei arata ca aspectele indraznete ale cartii nu se vor regasi in ecranizarea romanului scris de E. James. continuă pe Adevărul

Ce nu vor vedea fanii Fifty Shades of Grey pe marele ecran: absorbante intime, sex oral si aspecte indraznete ale cartii

Pelicula Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey, care va debuta pe marele ecrane chiar inainte de Ziua indragostitilor, reprezinta unul dintre punctele de interes ale cinematografiei in anul 2015, accentul fiind pus pe scenele cu continut explicit. in ciuda asteptarile, protagonistii productiei arata ca aspectele indraznete ale cartii nu se vor regasi in ecranizarea romanului scris de E. James.

Ce nu vor vedea fanii Fifty Shades of Grey pe marele ecran: absorbante, sex oral si aspecte indraznete ale cartii

Pelicula Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey, care va debuta pe marele ecrane chiar inainte de Ziua indragostitilor, reprezinta unul dintre punctele de interes ale cinematografiei in anul 2015, accentul fiind pus pe scenele cu continut explicit. in ciuda asteptarilor, protagonistii productiei arata ca aspectele indraznete ale cartii nu se vor regasi in ecranizarea romanului scris de E. James.

Cele doua volume din continuarea romanului Fifty Shades of Grey vor fi ecranizate

Regizoarea Sam Taylor-Johnson a declarat ca cele doua volume din continuarea romanului ecranizat 50 de umbre ale lui Grey/Fifty Shades of Grey vor fi transpuse, de asemenea, pe marele ecran, informeaza variety. com.

Criticii de film, profund dezamagiti de Fifty Shades of Grey! Prea putin sex!

Criticii internationali de film se declara profund dezamagiti de mult asteptatul film Fifty Shades of Grey, iar asta pe motiv ca scenele de sex sunt foarte putine si extrem de soft! Iata ce spun acestia! .

Elevii unei scoli din SUA au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotica Fifty Shades of Grey

Elevii unei scoli din Pennsylvania, SUA, au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotica 50 de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, potrivit foxnews. com. Puzzle-urile de cuvinte oferite.

Catuse din piele, palmuire si bondage: elevii unei scoli din SUA au primit puzzle-uri de cuvinte inspirate de filmul Fifty Shades of Grey

Elevii unei scoli gimnaziale din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotica 50 de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, de E. James, potrivit foxnews. com.

Fifty Shades of Grey, pornografie pentru mamici: o dominatoare sexuala desfiinteaza filmul fenomen al anului 2015

Mistress Trinity lucreaza ca dominatoare sexuala in Los Angeles, are masteratul in filosofie, iar munca sa academica s-a concentrat pe disponibilitatea femeilor de a accepta violenta in context sexual. Analizand promovatul film al anului 2015, Fifty Shades of Grey, care se lanseaza in Romania cu o zi inainte de Sfantul Valentin, Trinity considera ca din punct de vedere sexual nu este mai mult decat un film romantios si penibil.

Vacante tematice inspirate de filmul Fifty Shades of Grey

Fanii filmului Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey vor putea merge in vacante in America si Europa pe urmele cuceritorului om de afaceri Christian Grey si ale studentei Anastasia Steele. Agentia de turism Perfect Tour a lansat o colectie de vacante tematice Fifty Shades of Grey.

SUA: Explozie de accidente care implica jucarii erotice, in urma lansarii seriei Fifty Shades of Grey

Numarul de americani care au cerut ajutor in urma accidentarilor care au implicat jucarii erotice s-a dublat din 2007 pana in prezent, conform datelor oficiale citate de Washington Post. O mare parte.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )