Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vot decisiv in Camera Deputatilor: Pietele in spatii inchise isi pot continua activitatea in timpul starii de alerta

B1 B1,
Vot decisiv in Camera Deputatilor: Pietele in spatii inchise isi pot continua activitatea in timpul starii de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional, proiectul de lege care prevede, printre altele, ca pietele care functioneaza in spatii inchise pot ramane deschise in timpul starii de. continuă pe B1

Iohannis, dupa ce a fost aprobat amendamentul PSD ca pietele in spatii inchise sa ramana deschise: Nu se poate sa se functioneze asa

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca nu se poate ca Guvernul si expertii sa decida unele masuri cum este inchiderea pietelor in spatii inchise, iar PSD, in Parlament, sa decida altceva. Suntem in plina criza sanitara, a afirmat Iohannis, precizand ca Guvernul are nevoie de sustinere in Parlament, mai ales in aceasta perioada dificila.

Camera Deputatilor a votat pentru redeschiderea pietelor. Iohannis ia decizia finala. Ciolacu, catre PNL:V-ati batut joc de oameni!

Pietele in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, dar si talciocurile pot ramane deschise in perioada starii de alerta, cu respectarea masurilor de protectie sanitara, a decis azi Camera Deputatilor, dominata de majoritatea PSD. Amendamentul a fost depus de liderul PSD Marcel Ciolacu. Legea merge la Cotroceni pentru promulgare.

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

KORODI ATTILA, DESPRE INTERZICEREA PIETELOR IN SPATII INCHISE: Orasele montane vor avea o problema majora

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, considera ca orasele montane vor avea o problema majora daca se va mentine interzicerea functionarii pietelor in spatii inchise, tinand cont ca temperaturile in aceste zone vor fi foarte scazute.

PNL: Prin amendamentul privind redeschiderea pietelor in spatii inchise, PSD a demonstrat inca o data ca populismul e mai important

Partidul National Liberal PNL) critica Partidul Social Democrat PSD) pentru amendamentul care a fost votat marti in Parlament privind redeschiderea pietelor in spatii inchise, sustinand ca pentru.

Camera Deputatilor a votat: Zile libere platite unuia dintre parinti, in perioada suspendarii scolilor. Ce conditii trebuie indeplinite

Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul de lege care aproba o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, prin care parintii vor avea zile libere platite pentru a-si supraveghea copiii, in perioada in care.

Camera Deputatilor a dat unda verde pentru ordonanta care acorda zile libere platite pentru parinti, in perioada suspendarii scolilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi ordonanta care acorda zile libere pentru parinti in cazul in care se limiteaza sau suspenda activitatile didactice. De asemenea, de zilele libere vor putea beneficia si parintii ai caror copii sufera de o boala cronica, chiar daca nu sunt suspendate cursurile.

Petru Marginean, candidat PPU-SL la Camera Deputatilor: Producatorii din piete trebuie sa traiasca

Haos in piata centrala din Deva. Producatorii agricoli si proprietarii de mici afaceri sunt furiosi si spun ca nu stiu cum se vor descurca si din ce vor trai daca piata s-a inchis. Multi se tem ca la tarabele de afara se vor imbolnavi din cauza frigului. Candidatul umanistilor pentru Camera Deputatilor a fost in piata si s-a interesat de situatia micilor comercianti.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

VIDEO Cearta in public intre seful cancelariei premierului Orban si presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor

Discutia in contradictoriu dintre Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, si Nicusor Halici, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, a plecat de la informatiile care au circulat in spatiul public privind inchiderea pietelor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )