Libnet.ro
UNICEF

06:30

Votati Cristina Neagu pentru titlul de Cea mai buna handbalista a lumii!

Antena3 Antena3,
Votati Cristina Neagu pentru titlul de Cea mai buna handbalista a lumii!

Romanca Cristina Neagu are nevoie de putin ajutor. Cea mai buna handbalista a Romaniei trebuie sa fie desemnata si Cea mai buna handbalista a lumii. Federatia Internationala de Handbal deruleaza. continuă pe Antena3

Isabelle Gullden alaturi de Cristina Neagu si Cristina Varzaru intr-o ierarhie a golgeterelor din Liga Campionilor. Doua unguroaice sunt in varful ierarhiei

Suedeza Isabelle Gullden a fost cea mai buna marcatoare a recent incheiatului sezon de Liga Campionilor, iar in finala cu Gyor aceasta a inscris nu mai putin de 15 goluri.

Costumele de mire realizate la comanda, alegerea cea mai buna pentru barbati

Orice barbat ar trebui sa aiba cel putin doua sau trei costume pe care sa le poarte in functie de eveniment si de moment.

MIT strange cinci miliarde de dolari pentru a face lumea mai buna

Una dintre cele mai populare universitati tehnice din lume, MIT, a decis sa faca lumea un loc mai bunprintr-o serie de proiecte ce au nevoie de cinci miliarde de dolari pentru a se materializa. in cadrul unui proiect foarte ambitios, intitulat ,,Campaign for a Better World Campanie pentru o lume mai buna, MIT a [].

Catalin Predoiu: Nu sunt preocupat de pozitia de lider unic al PNL. Sunt convins ca se va gasi cea mai buna formula politica pentru conducerea partidului

Candidatul PNL pentru Primaria capitalei, Catalin Predoiu, a precizat, in cadrul unui interviu acordat pentru News. ro, ca nu se gandeste pentru moment la functia de lider al partidului in contextul in care dupa alegerile locale din iunie ar putea avea loc un Congres PNL. Tinta principala a acestuia este fotoliul de edil al Bucurestiului si obtinerea unui procent bun.

Cate femei au curajul sa le spuna partenerilor de viata ca nu reusesc sa ajunga la orgasm: motivul pentru care sinceritatea nu este cea mai buna alegere

Chiar daca sinceritatea si comunicarea in cuplu stau la baza unei relatii fericite, un sondaj a scos la iveala in ce masura femeile au curajul sa le marturiseasca iubitilor si sotilor ca nu se simt satisfacute din punct de vedere sexual sau ca au avut orgasm.

Victorie pentru Horia Colibasanu. Timisoreanul a ajuns pe Varful Manaslu (8.163 de metri) din Himalaya: A fost cea mai extenuanta ascensiune

SUMMIT! Ora 1. 00 Nepal. Vant intre 40-50km/h, a transmis Horia Colibasanu prin SMS, de pe telefonul prin satelit, marti dupa-amiaza. A fost cea mai extenuanta zi de varf, spune alpinistul roman.

Cea mai mare listare din istorie: Saudi Aramco vrea sa intre pe bursele de la New York, Londra si Hong Kong, unde va strange 150 de miliarde de dolari

Arabia Saudita spera ca atraga Exxon Mobil SUA), Sinopec China) si BP Marea Britanie) la vanzarea a 5% din actiunile grupului Saudi Aramco, listarea fiind programata sa aiba loc pe bursele din New York, Londra si Hong Kong si urmand sa fie cea mai mare din istorie, scrie The Telegraph.

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa.

GeForce GTX 1080 cea mai rapida placa video din lume

NVIDIA tocmai a anuntat cea mai sprintena placa video pe care a creat-o vreodata, e intitulataGeForce GTX 1080 si va putea fi achizitionata incepand cu 27 mai. GeForce GTX 1080 a fost descrisa in cadrul conferintei NVIDIA ca fiind ,,cel mai mare GPU, cu cel mai mare cip si cel mai mare procesor din istoria [].

CTP, incantat de magia killeritei Simona Halep: Cea mai frumoasa privire a unei femei din cate am vazut in viata mea. Putem visa la Roland Garros

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, al doilea mare trofeu din cariera ei, dupa titlul de la Indian Wells, adjudecat anul trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )