Libnet.ro
UNICEF

08:16

Votul in cazul deputatului Florin Popescu, reluat maine in plenul Camerei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Votul in cazul deputatului Florin Popescu, reluat maine in plenul Camerei

Votul asupra cererii de arestare preventiva a deputatului Florin Popescu va fi reluat maine, in sesiunea de vot final a Camerei Deputatilor, a precizat, astazi, dupa sedinta Biroului Permanent al acestui for legislativ, secretarul Niculaie Mircovici. continuă pe Ziarul Bursa

Votul in cazul deputatului Florin Popescu, reluat marti in plenul Camerei

Deputatii vor incerca din nou maine sa voteze cererea de ridicare a imunitatii deputatului Florin Popescu, dupa ce, saptamana trecuta, nu a fost cvorum. Omul Elenei Udrea este acuzat ca a cerut de la patronul.

Traian Basescu: Nu este blocata ancheta in cazul lui Florin Popescu, dosarul acestuia merge inainte

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat pentru Adevarul Live, ca ancheta in cadrul deputatului suspendat din PMP, Florin Popescu, continua, in ciuda faptului ca nu.

Ridicarea imunitatii lui Florin Popescu, supusa la vot din nou

Votul asupra cererii de arestare preventiva a deputatului Florin Popescu va fi reluat marti, in sesiunea de vot final a Camerei Deputatilor, a precizat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, secretarul Niculaie Mircovici.

Deputatul Florin Popescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, in urma unei sesizari a Agentiei Nationale de Integritate ANI).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )