Libnet.ro
UNICEF

09:45

Votul diasporei. Tara fruntasa este Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Votul diasporei. Tara fruntasa este Marea Britanie

Pe baza voturilor exprimate la sectiile din strainatate, tarile cu cea mai buna prezenta la vot sunt. continuă pe România Liberă

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Marea Britanie

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Coada de zeci de persoane la Stratford, duminica seara. Romanii din Marea Britanie, a doua comunitate din diaspora la nivel de prezenta pana in acest moment (VIDEO)

Romanii din Marea Britanie s-au prezentat in numar mare la urne, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, depasind pragul de 100. 000 de voturi inregistrate. Desi per ansamblu scrutinul s-a desfasurat.

Ce a putut sa faca un roman intr-o sectie de votare din Marea Britanie? Oamenii au incremenit! (VIDEO)

Un roman din Marea Britanie a reusit sa ii uimeasca pe toti cei prezenti intr-o sectie de votare dinJersey Island. Dupa ce a votat, barbatul s-a asezat la pianul aflat in incinta de vot si a.

TRAGEDIE in Marea Britanie! Copilul unor romani din s-a stins din viata. Cum a fost posibil...

Un copil roman, din Marea Britanie, in varsta de 3 ani, s-a stins din viata chiar de ziua lui.

Alegeri in Marea Britanie. Trei partide proeuropene fac pact electoral pentru a stopa Brexit.Alianta, prima de acest fel din ultimul secol

Trei partide proeuropene din Marea Britanie au anuntat joi ca au incheiat un pact electoral pentru scrutinul legislativ de pe 12 decembrie, urmand ca in 60 de circumscriptii sa se prezinte doar candidatul formatiunii cel mai bine situate, pentru a creste sansele ca premierul conservator Boris Johnson sa nu obtina o majoritate in viitorul parlament, transmit Reuters.

Boris Johnson promite ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana in ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a promis miercuri ca Marea Britanie urmeaza sa iasa din Uniunea Europeana in luna ianuarie, in contextul in care liderii tarilor europene au aprobat o noua amanare, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )