Libnet.ro
UNICEF

17:00

TRAGEDIE in Marea Britanie! Copilul unor romani din s-a stins din viata. Cum a fost posibil...

B1 B1,
TRAGEDIE in Marea Britanie! Copilul unor romani din s-a stins din viata. Cum a fost posibil...

Un copil roman, din Marea Britanie, in varsta de 3 ani, s-a stins din viata chiar de ziua lui. continuă pe B1

Boris Johnson promite ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana in ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a promis miercuri ca Marea Britanie urmeaza sa iasa din Uniunea Europeana in luna ianuarie, in contextul in care liderii tarilor europene au aprobat o noua amanare, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Daniela Crudu are o sosie in Marea Britanie. Castiga o avere din poze sexy

Daniela Crudu are o sosie. Chloe Horton pare sora geamana a starletei de pe plaiurile mioritice. Sos.

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Marea Britanie

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

Alegeri in Marea Britanie. Trei partide proeuropene fac pact electoral pentru a stopa Brexit.Alianta, prima de acest fel din ultimul secol

Trei partide proeuropene din Marea Britanie au anuntat joi ca au incheiat un pact electoral pentru scrutinul legislativ de pe 12 decembrie, urmand ca in 60 de circumscriptii sa se prezinte doar candidatul formatiunii cel mai bine situate, pentru a creste sansele ca premierul conservator Boris Johnson sa nu obtina o majoritate in viitorul parlament, transmit Reuters.

Consiliul din Bristol a votat interzicerea masinilor diesel in oras, o premiera pentru Marea Britanie

Bristol va deveni primul oras din Marea Britanie care va interzice masinile diesel, ca parte a unui plan de actiune pentru diminuarea nivelului de poluarea a aerului, scrie The Guardian.

Noi detalii despre camionul mortii din Marea Britanie. Cine erau de fapt victimele

Cei 39 de migranti gasiti fara viata la sfarsitul lunii trecute intr-un camion frigorific in apropiere de Londra sunt vietnamezi, a confirmat joi politia din Essex sudul Marii Britanii), transmite AFP. To.

Jean-Claude Juncker, vesti devastatoare pentru Marea Britanie: Problemele din Regat vor fi inrautatite

Jean-Claude Juncker a declarat miercuri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a inrautatit situatia din Regat. in cadrul unui interviu pentru postul german de televiziune ARD, presedintele.

Trump se amesteca in campania electorala din Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump se amesteca in campania electorala care incepe in Regatul Unit, criticand acordul iesirii din Uniunea Europeana si indemnandu-i pe premierul britanic Boris Johnson si pe liderul Partidului Brexitului Nigel Farage sa se asocieze, pentru a nu compromite perspectiva unui acod comercial largit intre SUA sii Regatul Unit dupa ce Londra va parasi UE.

Clever devine FREE NOW. Clientii vor putea comanda masini in Romania, dar si in alte 100 de orase din Germania, Marea Britanie, Spania, Italia sau Austria

Aplicatia de mobilitate urbana Clever va deveni FREE NOW in urmatoarele luni, parte din grupul international de mobilitate urbana NOW, lansat de Daimler si BMW in luna februarie a acestui an.

Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Victor Pontas-a declarat profund dezamagitdupa ce unii colegi din Pro Romania au decis sa sustina cabinetul Orban, la votul de investitura din Parlament. A trecut Guvernul PNL Orban Pro.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )