Libnet.ro
UNICEF

21:00

VOTUL DIN ROMANIA iN PRESA INTERNATIONALA: O victorie PSD poate ANULA progresele facute in LUPTA ANTICORUPTIE

B1 B1,
VOTUL DIN ROMANIA iN PRESA INTERNATIONALA: O victorie PSD poate ANULA progresele facute in LUPTA ANTICORUPTIE

Presa internationala are toti ochii atintiti asupra Romaniei. Principalele ziare ale lumii scriu despre votul pentru alegerile parlamentare din tara noastra, atragand atentia ca revenirea PSD la. continuă pe B1

Serban Copot si fiul lui, Tedi, ajuta puii de urs orfani din Romania

Tedi Copot, fiul lui Serban Copot, se alatura campaniei Fii eroul puilor de urs!, devenind astfel, la varsta de cinci ani, cel mai tanar Ambasador WWF. Impreuna cu Serban Copot - si el Ambasador WWF au creat un scurt clip video despre orfelinat si ne indeama pe toti sa avem grija de ursii orfani.

O victorie PSD la alegerile din Romania poate anula progresele facute in lupta anticoruptie, scrie presa internationala

Alegerile din Romania se afla duminica in centrul atentiei presei internationale, care noteaza ca PSD este favorit la scrutin, in special pentru ca rata de participare se anunta mica. Marile agentii internationale avertizeaza, insa ca o victorie a.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presa internationala noteaza revenirea stangii din Romania la putere

Exit poll-urile publicate in urma inchiderii urnelor la alegerile parlamentare din tara au fost preluate de presa de pe mapamond, care a remarcat o victorie a stangii din Romania pe fondul unei lupte acerbe impotriva coruptiei.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presa internationala noteaza revenirea stangii romanesti la putere

Exit poll-urile publicate in urma inchiderii urnelor la alegerile parlamentare din tara au fost preluate de presa de pe mapamond, care a remarcat o victorie a stangii din Romania pe fondul unei lupte acerbe impotriva coruptiei.

Presa internationala analizeaza situatia politica a Romaniei, dupa rezultatele exit poll-urilor. AFP: intr-o tara in care unul din patru cetateni e afectat de saracie, PSD a profitat de pe urma unei campanii in care a promis mariri de salarii si pensii

Principalele agentii internationale de presa au preluat si analiza exit poll-urile facute publice dupa inchiderea urnelor, duminica, la alegerile parlamentare din Romania.

Romanii au uitat de coruptie si Colectiv si au votat PSD: Presa straina scrie despre rezultatele alegerilor din Romania

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania, in care PSD a obtinut o victorie zdrobnitoare, a fost relata pe larg si in presa straina care s-a declarat surprinsa ca dupa ce in urma cu.

Iubirea mea. Cristi Mitrea a dat-o uitarii pe Andreea Mantea. Sportivul se iubeste cu o alta CELEBRITATE din Romania

Cristi Mitrea a uitat-o pe Andreea Mantea. Sportivul a trecut, se pare, peste povestea de dragoste care l-a unit cu frumoasa prezentatoare si s-a cuplat cu o alta femeie cunoscuta din Romania. Chiar daca.

GovITHub lanseaza Registrul Serviciilor Sociale din Romania

Programul guvernamental GovITHub a anuntat, astazi, lansarea a doua noi proiecte informatice cu impact national - Harta Serviciilor Sociale Licentiate din Romania si un Program de Evidenta a Stocurilor de Vaccinuri din Romania, realizate in colaborare cu Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii, potrivit unui comunicat al Executivului, remis redactiei.

Stanga din Romania, afectata de scandaluri de coruptie, se pregateste pentru a se intoarce la putere

Stanga din Romania, afectata de scandaluri de coruptie, se va intoarce la putere, potrivit sondajelor, dupa alegerile de duminica, la un an dupa ce furia publica starnita de incendiul de la clubul Colectiv a indepartat-o de la guvernare, iar analistii se tem ca progresele facute in tara in lupta anticoruptie vor fi anulate, comenteaza Euractiv si AFP.

AFP: Desi implicata in scandaluri de coruptie, stanga din Romania se pregateste sa revina la putere

Stanga din Romania, desi afectata de scandaluri de coruptie, se va intoarce la putere, potrivit sondajelor, dupa alegerile de duminica, afirma o analiza publicata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )