Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vrancea: Cinci persoane au ajuns la spital dupa ce ambulanta in care se aflau a ajuns intr-un sant

B1 B1,
Vrancea: Cinci persoane au ajuns la spital dupa ce ambulanta in care se aflau a ajuns intr-un sant

O ambulanta a intrat intr-un sant, langa DN 2L, in dreptul satului Varnita, judetul Vrancea, cinci persoane fiind transportate la spital in urma acestui accident. Cele cinci victime sunt soferul. continuă pe B1

Cinci persoane, la spital, dupa ce ambulanta a intrat intr-un sant.

Cinci persoane au ajuns la spital, in Vrancea, dupa ce soferul ambulantei in care se aflau a pierdut controlul volanului, transmite Mediafax. 522;n ambulanta se aflau patru persoane din C515;mpuri, Soveja si Racoasa, care urmau sa ajunga la dializa la Focsani, si soferul autosanitarei, Ionel Bira, in varsta de 41 de ani, din Focsani. La un moment dat, conducatorul auto a pierdut controlul asupra directiei de mers si a ajuns cu ambulanta in sant, in dreptul satului Varnita, pe DN 2L. Potrivit .

Un bucurestean a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de un afacerist arab

Un bucurestean de 28 de ani a ajuns la spital, in prima zi a anului, dupa ce a fost batut de un om de afaceri arab in Sectorul 5 al Capitalei. Acesta din urma isi brusca iubita, iar romanul a incercat s-o.

O femeie se afla in stare grava la spital, dupa ce a fost lovita pe o trecere de pietoni din Bistrita

O femeie din Bistrita este in stare grava la spital dupa ce a fost lovita pe o trecere de pietoni. Cei care au vazut ce s-a intamplat sunt socati si spun ca impactul a fost atat de puternic incat femeia a.

O ambulanta cu cinci persoane s-a rasturnat in comuna Racoasa

Accidentul, care s-a soldat cu raniti, a avut loc in aceasta dimineata, dupa ce soferul ambulantei in care se aflau mai multe persoane care mergeau sa faca dializa la Focsani a pierdut controlul volanului, iar autosanitara a intrat intr-un sant.

Prahova: Tanar din Comarnic, la spital dupa ce a fost injunghiat in abdomen in urma unei altercatii

Un tanar din orasul prahovean Comarnic a ajuns la spital, in noaptea dintre ani, dupa ce, in urma unei altercatii, a fost injunghiat in abdomen. Un alt barbat a fost internat dupa ce a incercat sa se.

Timisoara: Un barbat a fost internat in spital dupa ce a fost atacat de o haita de caini

Un barbat a fost internat sambata seara in stare grava la Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a fost atacat de o haita de maidanezi, relateaza PressAlert. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )