Libnet.ro
UNICEF

00:07

VREME CAPRICIOASA pentru prima luna de TOAMNA. Vezi PROGNOZA METEO pana pe 29 septembrie.

România Liberă România Liberă,
VREME CAPRICIOASA pentru prima luna de TOAMNA. Vezi PROGNOZA METEO pana pe 29 septembrie.

Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme rece si ploi pana la sfarsitul lunii. Pana dupa 22 septembrie sunt conditii de ploaie in toata tara. Iata ce prognozeaza meteorologii pana la 29 septembrie, pentru fiecare zona in parte: BANAT: Temperaturile vor marca o scadere pana la valori de 18. 20 de grade, in jurul datei de 18 septembrie, cand vremea va deveni rece. Pana in data de 27 septembrie, mediile temperaturilor maxime vor avea variatii usoare intre 19 si 21 de grade, urmand . continuă pe România Liberă

Alina Chinie (RedBlonde) colaboreaza cu Backstage Hero pentru piesa Daca vrei! Vezi aici clipul!

Alina Chinie, cunoscuta ca Veverita roscata, membra a trupei RedBlonde ne aduce o noua piesa impreuna cu formatia bucuresteana Backstage Hero - Daca vrei! Dupa succesul de care s-a bucurat piesa BLL a trupei RedBlonde, Alina ne surprinde cu un nou sound. Piesa este o combinatie de muzica electronica si muzica rock, o noua incearcare .

Daniel Ivan, FMS: Pentru prima data flota de masini pe benzina a depasit-o pe cea diesel

Anul acesta, pentru prima data numarul de masini livrate de Fleet Management Services FMS) cu motoare pe benzina l-a depasit pe cel al masinilor echipate cu motoare diesel, intrucat clientii si-au diminuat considerabil numarul de kilometri parcursi, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )