Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vremea devine tot mai rece in urmatoarea perioada: Ce temperaturi anunta meteorologii(VIDEO)

B1 B1,
Vremea devine tot mai rece in urmatoarea perioada: Ce temperaturi anunta meteorologii(VIDEO)

Vremea devine tot mai rece in urmatoarea perioada. Se anunta ploi abundente, frig si ninsori. incepand de duminica, temperaturile vor deveni negative pe parcursul noptilor, iar ziua, maximele nu. continuă pe B1

ANM: Vremea va fi din ce in ce mai rece, iar de sambata temperaturile vor ajunge chiar si la valori negative noaptea

Vremea va deveni din ce in ce mai rece in perioada urmatoare, din cauza unui ciclon cu masa de aer rece care va ajunge sambata noapte in partea de nord a tarii noastre si care va determina o scadere a temperaturilor chiar si sub zero grade Celsius pe timpul noptii, potrivit news. ro.

ALERTA! Vin CICLOANELE peste Romania: Ninsori si temperaturi incredibile in urmatoarele zile!

Meteorologii anunta ca vremea devine din ce in ce mai rece in perioada urmatoare, din cauza unui ciclon cu masa de aer rece care va ajunge sambata noapte in partea de nord a tarii si.

Vremea va fi din ce in ce mai rece. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va deveni din ce in ce mai rece in perioada urmatoare, din cauza unui ciclon cu masa de aer rece care va ajunge sambata noapte in partea de nord a tarii noastre si care va determina .

Ciclonul Olaf, inlocuit de ciclonul Peter, care va acoperi toata tara. Cum va fi vremea incepand cu acest weekend

Vremea va deveni din ce in ce mai rece in perioada urmatoare, din cauza unui ciclon cu masa de aer rece care va ajunge sambata noapte in partea de nord a tarii noastre si care va determina o scadere a temperaturilor chiar si sub zero grade Celsius pe timpul noptii.

Desi ROMANII o duc TOT MAI RAU, PSD lanseaza rapoarte fanteziste ca pe vremea lui Ceausescu: De zece luni, Romania tot creste

Aerul curat dauneaza grav perceperii realitatii a celor din PSD. Aflati la munte, la Baile Herculane, pesedistii se bat cu pumnul in piept privind realizarile guvernarii. Si cum mai toata lumea ii.

Produsele autohtone, tot mai ieftine la producatori, dar mai scumpe la consumatori

Reprezentantii crescatorilor de animale solicita interventia autoritatilor in contextul in care produsele obtinute in Romania se vand mai ieftin decat in urma cu cateva saptamani insa ajung la consumator cu preturi foarte mari.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )