Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea face ravagii. Locurile din tara unde drumarii au inceput deja deszapezirea

Antena3 Antena3,
Vremea face ravagii. Locurile din tara unde drumarii au inceput deja deszapezirea

Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Brasov a intervenit, in cursul noptii de miercuri spre joi, cu utilajele proprii, pentru deszapezirea mai multor tronsoane de drumuri nationale din judetele Sibiu,. continuă pe Antena3

VREMEA. Ploua in majoritatea zonelor din tara, iar la munte ninge abundent. Cat mai tine frigul - VIDEO

Avem cea mai friguroasa dimineata din aceasta toamna, iar temperaturile vor scadea in continuare. Ploua in majoritatea zonelor din tara, iar la munte ninge abundent. in plus, la malul marii, porturile.

RUJEOLA face RAVAGII! UNDE LOVESTE cu PUTERE? SCOLI SI GRADINITE iNCHISE! Deja sunt VICTIME...

Rujeola continua sa faca ravagii! Autoritatile din Samoa, micul stat din Pacific, au decis sa inchida gradinitele, dorind sa tina sub control o epidemie de rujeola soldata deja cu moartea a trei.

BAROMETRUL INDUSTRIEI DIN TARA NOASTRA: Industria si-a revenit partial in septembrie, dar viitorul ramane incert

Industria a iesit partial din depresiune in luna septembrie, insa starea de spirit in randul firmelor nu s-a modificat esential fata de august, desi managerii par a fi putin mai optimisti, potrivit Barometrului Industriei din tara noastra.

Ce mai face Alexia Talavutis din Lala Band

Dupa Bine-ai venit in lumea mea si Aromata, Alexia Talavutis lanseaza cel de-al treilea single, Shoturi pe banii mei. Piesa poarta semnatura unei echipe extinse, cu care Alexia a colaborat si in trecut si din care fac parte Liviu Teodorescu, Matteo, Yoggi Ionut Vasilache), Robert Toma si Diana Rubinescu.

Cehii, jucatori importanti pe piata media din tara noastra

Oameni de afaceri din Cehia controleaza felii consistente din piata media din tara noastra, in urma unor tranzactii desfasurate in ultimul an si jumatate. Posturi de radio si televiziune Europa FM, Virgin Radio, Pro TV, Pro Cinema. ) , care au audiente importante, sunt controlate de grupuri de investitii din Cehia.

Cod galben de ceata in 8 judete din tara

Meteorologii au emis, duminica seara, mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in opt judete din tara, pana la ora 5. 00, scrie Mediafax.

Locul din Romania unde stratul de zapada a ajuns la 10 centimetri. Vezi ultimele avertizari de la ANM

Ninge abundent in zona de munte de cateva ore, iar stratul de zapada depus masoare deja cativa centimetri. La Balea Lac si Busteni, stratul de zapada a ajuns la 10 centimetri, iar drumarii au pus.

Ninsori in Romania, in urmatoarele zile. Vremea se schimba radical. Anuntul meteorologilor

Vremea se va schimba in mod radical, in urmatoarele zile, iar specialistii ANM au facut un anunt in acest sens. Vor exista cateva zone din tara unde vor pica ninsori, iar temperaturile inregistrate in termometre vor avea chiar valori negative, in unele regiuni din Romania. Ninsori in Romania, in urmatoarele zile Specialistii Administratiei Nationala de .

Scoala din Romania unde elevii de 10 ani au colegi de banca adulti de 35-40 de ani

Scoala gimnaziala nr. 6 din Constanta este una dintre unitatile de invatamant care fac parte din programul educational A doua sansa. in clase, in banci, stau elevi de 10-12 ani, dar si trecuti de.

Un om din staff-ul Simonei Halep, atac dur la Bianca Andreescu. ii ataca si pe romanii care au plecat din tara

Managerul de comunicare din stafful Simonei Halep a comis o mare gafa dupa ce sportiva a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Cosmin Hodor a postat pe retelele de socializare un mesaj in care o critica pe Bianca pentru faptul ca joaca pentru Canada si nu pentru Romania. Internautii l-au taxat imediat si i-au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )