Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vremea va fi mai calda in urmatoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru toate regiunile

Antena3 Antena3,
Vremea va fi mai calda in urmatoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru toate regiunile

Vremea va fi mai calda in urmatoarele trei zile, cu temperaturi de pana la 13 grade Celsius in unele zone ale tarii, insa spre sfarsitul anului regimul termic va fi apropiat de. continuă pe Antena3

Vreme neobisnuit de calda de Craciun! Vezi PROGNOZA METEO pe regiuni (VIDEO)

Cine vrea zapada, trebuie sa mearga la munte. Meteorologii anunta vreme de primavara de sarbatori. in Bucuresti, prima zi de Craciun aduce cu soare si 10 grade Celsius. Previziunile meteo arata.

Prognoza meteo: Vreme calda in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor. Lapovita si ninsoare in ultimele zile din an si in primele din 2018

Vremea va fi mai calda in urmatoarele trei zile, cu temperaturi de pana la 13 grade Celsius in unele zone ale tarii, insa spre sfarsitul anului regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei, in timp ce precipitatiile, indeosebi sub forma de lapovita si ninsoare, se vor semnala in ultimele zile din 2017 si in primele din 2018, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 25 decembrie 2017 - 7 ianuarie 2018, publicata luni si citata de Agerpres.

Vreme inchisa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

In vestul, nordul si centrul tarii, cerul se va mentine mai mult acoperit si vor cadea precipitatii, pe arii mai extinse seara si noaptea, informeaza ANM. Vineri iN TARA Acestea vor fi.

Vreme mult mai calda decat normalul perioadei in zilele de Craciun (meteorolog)

Vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in zilele de 25 si 26 decembrie, temperaturile urmand sa atinga valori de pana la 15 grade Celsius, in partea de sud a tarii, a declarat vineri, pentru Agerpres, Alina Serban, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Vremea de Craciun va fi calda, cu temperaturi de pana la 15 grade in sudul si sud-vestul tarii si ninsori la munte

Vremea se va incalzi treptat in urmatoarele zile, astfel ca luni, in ziua de Craciun, temperatura maxima va ajunge pana la 15 grade Celsius in zona de sud si sud-vest, iar in cea mai mare parte a tarii va fi insorit. In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi de 10-11 grade si nu vor fi precipitatii, transmite news. ro.

Vremea de Craciun va fi calda, cu temperaturi de pana la 15 grade in sudul si sud-vestul tarii si ninsori la munte

Vremea se va incalzi treptat in urmatoarele zile, astfel ca luni, in ziua de Craciun, temperatura maxima va ajunge pana la 15 grade Celsius in zona de sud si sud-vest, iar in cea mai mare parte a tarii va fi insorit. in Capitala, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi de 10-11 grade si nu vor fi precipitatii.

Prognoza meteo: iarna adevarata loveste Romania de sarbatori. Cum va fi vremea de Craciun, unde ninge abundent si in ce regiune se anunta cel mai cald in ianuarie

Iarna adevarata loveste Romania de sarbatori. De Craciun si de Revelion vom avea parte de ninsori abundente in toate regiunile, mai putin in Bucuresti, insa fara temperaturi extrem de scazute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.241 seconds )