Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vremea se mentine racoroasa si usor instabila: Vezi prognoza meteo pentru vineri

B1 B1,
Vremea se mentine racoroasa si usor instabila: Vezi prognoza meteo pentru vineri

Vremea se va mentine racoroasa si vineri, cel putin pentru aceasta data calendaristica, innorari si averse slab cantitative urmand sa fie in zona Carpatilor Orientali, in nordul Moldovei, Muntenia. continuă pe B1

Vreme caniculara pana in septembrie. Vezi prognoza meteo pana in prima luna de toamna

Regimul termic se va situa, in urmatoarele trei luni, peste normele climatologice in sud-estul si vestul tarii, iar in restul tarii se va incadra, in general, in normalul perioadei, in timp ce.

Vreme instabila si averse cu descarcari electrice. Prognoza meteo pana pe 6 iulie

Meteorologii anunta ca, in urmatoarele doua saptamani, vremea ramane racoroasa. Voi fi averse si descarcari electrice, iar in unele zone vantul va lua aspect de vijelie. Administratia Nationala de Meterologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 23 iunie-6 iulie.

Vreme racoroasa si averse la sfarsitul lunii iunie: Prognoza meteo pentru 23 iunie - 6 iulie

Vremea ramane racoroasa in urmatoarele saptamani, canicula ramanand departe de Romania si la sfarsitul lunii iunie, anunta Administratia Nationala de Meterologie ANM). Prognoza meteo pentru perioada .

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala a Meteorologiei ANM) a emis prognoza meteo valabila pentru urmatoarele doua saptamani. Specialistii anunta ca in intervalul 23 iunie - 6 iulie vremea va fi capricioasa: zilele calduroase vor alterna cu vremea ploioasa si rece.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )