Libnet.ro
UNICEF

06:30

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 februarie. Vesti inedite de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 februarie. Vesti inedite de la meteorologi

Marti, 26 februarie, cerul, variabil ziua, se va innora treptat incepand cu orele serii in majoritatea regiunilor, iar local si temporar in cele nordice, centrale si estice, precum si la munte se vor sem. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vesti surpriza de la meteorologi

Luni, 25 februarie, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior si va fi predominant frumoasa. Dupa o dimineata deosebit de rece, local geroasa, valorile termice vor avea maxime ce se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 25 februarie, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior si va fi predominant frumoasa. Dupa o dimineata deosebit de rece, local geroasa, valorile termice vor avea maxime ce se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Sambata, 23 februarie, vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in nord, centru si local in rest. Valorile termice vor avea abateri negative, in gener.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 24 februarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Duminica, 24 februarie, vremea se va incalzi fata de ziua precedenta, dar va ramane mai rece decat in mod normal la aceasta data, chiar geroasa dimineata indeosebi in nordul si centrul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Meteorolog: Ne asteptam la vreme deosebit de calda

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata, ca pe data de 1 martie, temperaturile vor fi ridicate, in mare parte a tarii. Venim cu vesti bune. Dupa acest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iarna isi face bagajele

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii.

HOROSCOP TAROT pentru 26 februarie 2019 3 martie. Berbecii nu trebuie sa-si faca griji pentru bani, Gemenii trebuie sa ceara ajutor

HOROSCOPCartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru 26 februarie 3 martie 2019. Berbecii trebuie sa scape de vinovatie, Taurii trebuie sa inceteze sa se mai planga

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii si de la ingerii ABUNDENTEI pentru saptamana 25 februarie 3 martie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire,.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturi maxime de pna la 15 grade si precipitatii ncepnd din 1 martie

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii tari, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 25 februarie - 10 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Agerpres.

VREMEA. Alerta de la meteo pentru urmatoarele ore

Marti, 26 februarie, cerul, variabil ziua, se va innora treptat incepand cu orele serii in majoritatea regiunilor, iar local si temporar in cele nordice, centrale si estice, precum si la munte se vor sem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )