Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vremea in weekend: Prognoza meteo in tara, in Bucuresti si la munte

B1 B1,
Vremea in weekend: Prognoza meteo in tara, in Bucuresti si la munte

Vremea se va mentine calda in acest sfarsit de saptamana in cea mai mare parte a tarii, anunta ANM. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta du. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar in jumatatea de vest gradul de instabilitate atmosferica se va accentua treptat. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Crisana, iar mai ales spre seara si in cursul noptii si in Oltenia, Transilvania si in zonele de munte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15. 20 l/mp si va cadea grindina, relateaza Mediafax.

Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si la Bucuresti

Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 21 si 31 de grade si minime intre 10 si 19 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre 6 grade. In Maramures, Crisana, Banat, dar pe arii restranse si in Transilvania si Oltenia, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, potrivit Mediafax.

Vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii. Vezi aici prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Joi, vremea se va mentine calda, dar in vest si nord-vest vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. in celelalte regiuni izolat ploi de scurta durata, ma.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.238 seconds )